Asperges met ham en ei in de oven

Geplaatst op: 02.09.2019

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Maar dat is niet altijd even makkelijk met kinderen. Ik heb schade in te halen!

Bereid de asperges Schil de asperges, verwijder het uiteinde kook de asperges in 10 minuten in ruim water gaar. Lees meer. Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij Registreren Uw wachtwoord vergeten? Deze pastasalade met sperziebonen en Bekijk recept. Ohhh dat wordt genieten!!

Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken. Bestel nu? Deze witte asperges groeien onder de grond en worden veelal van april tot en met begin juni geoogst. Ga je boodschappen doen met kinderen. Maar om er een vakantiehuisje in de duinen zeeland maaltijd van te maken, serveer ik er ook wat gekookte krieltjes bij.

Vind je dat goed? Gisteravond gemaakt.
  • Eet smakelijk. Inloggen met Facebook.
  • Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, zeker met kinderen. Snijd circa 1,5 cm van de onderkant van de asperges af en schil de asperges rondom met een aspergeschiller.

3 x lekkere ovenschotels

Samen eten is al snel een stuk gezelliger als je afspraken maakt en weet dat kinderen soms tijd nodig hebben aan iets te wennen. Heb je van dit recept genoten?

In beide gevallen maak je de saus helemaal op het einde pas klaar en serveer daarna je de klassieke asperges met ham en ei direct. U zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ja Nee. Creeër een eigen account en stel ook je eigen lijst samen Registreren Inloggen. Witte asperges zijn een echte voorjaarsgroente.

  • Een heerlijk bijgerecht
  • Leg de asperges naast elkaar in de ovenschaal en verdeel de ham erover.

Snijd circa 1,5 cm van de onderkant van de asperges af en schil de asperges rondom met een aspergeschiller. Ja, voeg mij toe aan je e-maillijst. Bestel nu. Witte asperges zijn een echte voorjaarsgroente. Kook de asperges in een ruime pan met licht gezouten water beetgaar - dit duurt circa een minuut of acht. Verwarm de oven voor op C en vet een ovenschaal in. Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. U zult een link via e-mail asperges met ham en ei in de oven om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De nieuwste pasta recepten

Inspiratie komt vaak van reizen naar verre landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Eten weggooien is zonde en in veel gevallen niet nodig. Inspiratie nodig voor het avondeten?

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord dat we gegevens van jou verwerken. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vanavond gemaakt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Om je favoriete recepten te bewaren moet je jezelf eerst registreren.

Gegratineerde asperges, het recept

U zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

De afgesneden aspergestukjes en schillen gebruik je verder niet meer, maar kun je wel bewaren om bouillon van te trekken voor aspergesoep.

Maak een boodschappenlijstje zodat je gericht de winkel in kan gaan en geen dingen vergeet. Ja Nee. En dus wil je dat iedereen zit te smullen. Serveer met wat krieltjes of pasta en geniet. Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Haal ze uit de pan en leg ze op een stukje keukenpapier of een theedoek om uit te lekken. Vind op de website.

Over witte asperges

Kook de asperges in een ruime pan met licht gezouten water beetgaar — dit duurt circa een minuut of acht. Snijd circa 1,5 cm van de onderkant van de asperges af en schil de asperges rondom met een aspergeschiller. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken. Bijvoorbeeld hoe je in een handomdraai tomaatjes snijdt.

Serveer met wat krieltjes of pasta en geniet. Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Traditioneel eet je deze witte asperges met ham en ei.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws