Groot bestand versturen iphone

Geplaatst op: 03.10.2019

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Alleen als de andere deze code invoert kan hij of zij het bestand ontvangen. Je kunt meerdere bestanden tegelijkertijd uploaden en ze tegelijkertijd versturen.

Ben je op zoek naar meer achtergrond info over WeTransfer, ga dan meteen naar het artikel op ons blog. Zo vraag je de status op Documenten synchroniseren in iCloud iCloud Fotobibliotheek gebruiken iCloud Muziekbibliotheek gebruiken Beveiliging van iCloud-gegevens iCloud-opslagruimte delen met gezin iCloud-account beheren iPhone en iPad backuppen op iCloud.

Alleen als de andere deze code invoert kan hij of zij het bestand ontvangen. De ontvanger kan dan via deze url de bijlage s downloaden. Daarmee verstuur je bestanden tot wel 5 gigabyte, zonder dat je mailbox verstopt raakt.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Dan download macOS automatisch het bestand in zijn of haar Mail app.

Aanbiedingen van iCreate. Zo kun je je grote bestanden bij een online opslagruimte neerzetten, of direct een link delen. Je kunt het bestand toevoegen aan een bord, om ze vervolgens weer vanaf een ander apparaat te downloaden, groot bestand versturen iphone, as they noticed a slew of errors.

Download WeTransfer 3. Dan download macOS automatisch het bestand in zijn of haar Mail app. Nieuw iOS 12 macOS Je hoeft dit dus niet handmatig aan te geven.

Mail Drop kan ook gebruikt worden in combinatie met Gmail of een andere e-maildienst. Siri personaliseren met Opdrachten Shortcuts. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Met Dropbox, Google Drive, OneDrive en andere online opslagdiensten kun je ook bestanden uitwisselen. De borden bieden een interessante extra optie. WeTransfer biedt een oplossing en in de beknopte

  • Het wordt vaak gebruikt voor bestanden die te groot zijn om via e-mail te delen. Tekenlimiet:
  • Maar we willen ze natuurlijk ook los opslaan. Lees ook.

Een groot bestand versturen iphone kan ook, maar weet wel dat je foto's en bestanden dan online worden opgeslagen. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Workshops iTip: Nintendo Switch-controllers op de Mac gebruiken. Daarna kun je het bestand delen met een andere Drive-gebruiker of je kunt een linkje maken waarmee anderen toegang krijgen tot het bestand. Deze workshop verscheen ook in iCreate 86 iCreate 86 WhatsApp - 84 supertips. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Lees dan onze complete privacy statement hier, groot bestand versturen iphone.

Richard Veenstra

Foto's verzenden Als je foto's van je iPhone op je computer wilt hebben, dan kun je je iPhone het beste met een kabel aan je computer aansluiten. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Probleem melden. In tegenstelling tot andere apps gebeurt dit niet via het internet. Als de ontvanger een iPhoneiPad of Mac heeft, maar via een directe verbinding met de smartphone van de ontvanger. Download dan hier de iOS-app. Publicatiedatum:   augustus 08.

WeTransfer

Workshops iTip: Nintendo Switch-controllers op de Mac gebruiken. Probleem melden. Sluiten Cross Zoeken. Op de pc open je de standaard-app van Microsoft genaamd Foto's en kies je voor de optie Importeren.

  • Zoals in onderstaande afbeelding te zien is, is het niet mogelijk om een complete map via Mail Drop te versturen.
  • Een niet-gecomprimeerde map is aan het bericht toegevoegd.
  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].
  • Alle bestanden worden verder versleuteld verstuurd.

Als oudere bijlagen verlopen groot bestand versturen iphone meer opslagruimte beschikbaar wordt, kunt u dus nieuwe bijlagen versturen.

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. De dienst stuurt ze direct naar het apparaat via de app - mits die op beide apparaten genstalleerd is - en zorgt dat je ze zo snel hebt. Langver 17 augustus om Prima tip, groot bestand versturen iphone, zeer bedankt. Apple heeft een eigen oplossing met de naam MailDrop. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord outlook groep contactpersonen mailen onze voorwaarden voor reacties.

Mobile Laat 'm niet leeglopen: de do's en don'ts van je smartphone opladen. Om relevante advertenties te tonen. Geen cookie ondersteuning.

Grote bestanden versturen met MailDrop

Voorwaarde hiervoor is wel dat er een iCloud account moet ingesteld zijn op je iPhone , iPad of iPod Touch. Je kunt in de mail gewoon op de knop Downloaden tikken. Tik op de verschillende bestanden om ze een voor een in de app te bekijken.

Vervolgens krijg je diverse opties.

Beste gratis alternatieven. Bij dergelijke opslagdiensten krijg je vaak meerdere gigabytes opslag gratis en als je meer wilt kun je een betaald account nemen. Ja, ik ontvang graag:. Ga naar je inbox om je mail adres groot bestand versturen iphone verifiren en je registratie te voltooien.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws