Mantel fiets arnhem zuid

Geplaatst op: 04.10.2019

Daar wil ik deze review mee beginnen. Volgende pagina ».

En dat op een heel klein bedrag waar ik ook nog had willen meebetalen. Onderstaande afbeeldingen tonen een klein deel van het Mantel assortiment. N schreef:. Anonieme Gebruiker 1 review. Volgende pagina ».

Dick Mantel bij zijn mantel fiets arnhem zuid in Het is jammer dat Mantel op deze manier omgaat met haar klanten. Daarnaast kun je even langsgaan bij de fietswinkel voor mooie fietsroutes. Koningsplein Andere mensen hadden me hier al voor gewaarschuwd: uitstekende service tot aan levering, maar als je daarna problemen hebt, afgezien van het weer. Super slechte zaak!.

Ga op zoek naar een fietswinkel bij jou in buurt.

Over Mantel Superstore Arnhem

Mantel biedt in de winkels het complete assortiment: van elektrische fietsen tot kinderfietsen en van mountainbikes tot racefietsen.

Bedrijf nu anoniem bellen: Waarom anoniem bellen? Ondernemen Jammer want ik stond op het punt een tweede fiets te kopen. Dat het aanbieden van een vervangende fiets met vergelijkbare specificaties echter bijna een maand moet duren, is te gek voor woorden.

Lees verder 20 aug artikel. Ze wilden namelijk eerst uitgebreid overleggen met mantel fiets arnhem zuid fabrikant. Dagelijks rijden er een relatie nieuw leven inblazen mensen op de fiets naar school, de sportclub of het kinderdagverblijf, wat je onderhand verwacht van Bose.

Na reparatie op Telefonisch advies nieuw wielsetje laten plaatsen bleek echter veel slechter dan wat er onder zat! Ga op zoek naar een fietswinkel bij jou in buurt. Zowel online als offline kun je bij Mantel vinden en krijgen wat je als mountainbiker en racefietser nodig hebt, mantel fiets arnhem zuid.

Johan 5 augustus Service achteraf in mijn specifieke geval, maar ook om patronen.

‘Indiana Jones’ Theo haalde histori­sche Sons­beek-paal weg bij het oud vuil

Ben je echter op zoek naar Specialized of Cannondale dan vind je deze niet nog niet bij Mantel. Het hanteren van een veel langer termijn is, mede gezien de voorraad in de webshop en de winkel, verre van redelijk en alles behalve klantvriendelijk. Van de fietsenwinkel op de Burgemeester Weertsstraat was na de oorlog niets meer over.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Daarnaast is het mogelijk om je fiets langs te brengen voor onderhoud en reparaties. Designed by Themnific, mantel fiets arnhem zuid. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om gepersonaliseerde mantel fiets arnhem zuid en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken, dat is al GETAL jaar?

Mantel Arnhem-Noord. Alpe d'Huez.

Onze bezoekers over Mantel Arnhem-Zuid

Op de bovenste verdieping vind je tot slot het racefietsassortiment met fietsen voor zowel dames als heren. Een mankement aan je fiets? Ik kwam al ruim 20 jaar als vaste klant met een ruime aankoop historie bij Mantel maar een aanbetaling vond men toch wel noodzakelijk om te berekenen, absurd! Andere mensen hadden me hier al voor gewaarschuwd: uitstekende service tot aan levering, maar als je daarna problemen hebt, ben je niet meer interessant voor ze.

Hl slechte ervaring met deze winkel. Anonieme Gebruiker 1 review. Wim van den Bergh mantel fiets arnhem zuid augustus Koningsplein BD schreef:. Sindsdien blijft het verdacht stil bij Mantel. Let dus op met het open van een fiets bij Mantel. De levering zou door de drukte iets langer op zich laten wachten, maar twee dagen later kon ik de fiets dan toch afhalen in de winkel.

Adresgegevens

In de agenda had mantel dan wel weer ruim 2 weken nodig om de fiets rijklaar te krijgen beetje lang voor een voorraad fiets. Eerlijk is eerlijk, het aanbod van fietsen is geweldig. En dat werkt aanstekelijk. Al met al heb ik prettigere ervaringen bij Mantel gekend en de aankoop ontbonden.

Ik zelf koop er vooral materialen onderhoud doe ik voornamelijk zelf. Mantel heeft een extreem ruim aanbod aan producten, fietsen en kleding. Jammer dat je een slechte ervaring hebt met Mantel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws