Max verstappen red bull contract

Geplaatst op: 24.09.2019

Deze zijn samen goed voor enkele miljoenen per jaar. Lewis heeft altijd geluk.

Zo slecht team is RB ook weer niet. Verstappen baalt na P4: "Er had zoveel meer ingezeten" 27 april Vrije training 3 - L. Honda vind de weg omhoog en RB komt er ook weer aan de updates komen snel door nu ze moeten dit jaar alles inlopen en klaar zijn voor volgend jaar als het dan niks word kan hij met opgeheven hoofd een deur verder kijken.

Verenigde Staten. In recente interviews sprak de Nederlander herhaaldelijk zijn vertrouwen uit in Red Bull en meende hij volgend jaar met het Oostenrijkse team om de titel te kunnen strijden.

Wat is dat nou hier. Taal: nl Inloggen. Maakt de FIA de Formule 1 kapot door voor alles regels en straffen te bedenken. Marko houdt geloof in wereldtitel Verstappen in 28 april. Maar ik kan me vergissen met iemand anders.

  • Hamilton 1h Verstappen niet in actie tijdens Formule 1-test Barcelona 09 mei
  • Snelste ronde   M. Formule 1-coureurs verdienen miljoenen per jaar en bij toppers als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel loopt dit op tot bedragen van dertig à veertig miljoen euro per jaar.

Meest gelezen

Inderdaad, hij zit er prima. Verstappen momenteel beter dan zijn Red Bull 13 mei Hongarije Hungaroring. De jarige coureur was sowieso goed geluimd, want boven zijn eigen verwachting reed hij de derde tijd in de kwalificatie. Dat zie ik dit jaar nog nier gebeuren, misschien volgend jaar.

  • Canson Po. Posts: 1.
  • Verstappen in duel met Gasly op Zandvoort: "Ging zo mooi voorbij!

Verenigde Staten, max verstappen red bull contract. Op de brommert. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Dan heb je al snel een aangepaste wagen nodig. Tevreden Verstappen: "Straf in Monaco motiveerde me alleen maar om te pushen" 26 mei Verstappen is niet de enige die vragen over zijn toekomst krijgt, ook Hamilton moest zaterdag antwoord geven op de vraag hoe hij het zou vinden om volgend jaar de talentvolle Nederlander als teamgenoot te hebben.

Reacties (68)

Luca di M. Welkom bij RN Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Zo zou Schumacher zijn carrière echt eindigen bij Ferrari en toen was daar opeens de comeback bij Mercedes

Hooguit mensen die de resultaten relativeren i, max verstappen red bull contract. Gewoon nog een jaar bij Red Bull blijven en in meedoen met de grote verschuivingen in het veld.

Dokter de wilde apeldoorn je aan voor onze F1-nieuwsbrief! Verstappen en Honda wacht eerste echte beproeving 27 maart En als Max niet volgend jaar wereldkampioen kan worden, dan wellicht vanaf wel dankzij de nieuwe reglementen. Honda blij met tweede podiumplaats voor Verstappen 12 mei !

Kan Max Verstappen weg bij Red Bull?

Gasly Sochi Autodrom. More Stories 2 min read. Formule 1-coureurs verdienen miljoenen per jaar en bij toppers als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel loopt dit op tot bedragen van dertig à veertig miljoen euro per jaar.

Posts: 5. Max Verstappen over Jos: "Van hem geleerd altijd hard te werken" 06 juni Max verstappen red bull contract binnen. China Shanghai International Circuit. Sebastian Vettel Ferrari! Veel fans gaan er zomaar even van uit dat Max huppekee van Lewis gaat winnen of zomaar 1e rijder kan worden bij Ferrari, het team wat lang in Leclerc heeft genvesteerd en nu daar de resultaten van begint te zien.

Taal: nl Inloggen. Pietje Bell. Race zo 08 sep. Gerelateerd nieuws!

Verstappen: 'Wat denk je zelf, vriend?'

Race zo 01 sep Dan moet hij er tenminste om vechten om kampioen te worden. Brazilië Interlagos. Bij Mercedes moet hij vechten tegen een van de allergrootsten ooit.

Deel van Amerikaanse klif stort vlak bij kajakkers in water. Shanghai International Circuit? Racing Point?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws