Unibet tour de france

Geplaatst op: 20.07.2019

Vorig jaar heeft hij al prima gepresteerd en dit jaar staat er een erg sterke ploeg. Dan zijn er gratis weddenschappen voor je te winnen.

Win 20 ,- EUR. Van Aert gaat sowieso niet sprinten, al is het ook de vraag in hoeverre Boasson dit gaat doen ivm aanwezigheid van Nizzolo. Een Belg wint geen rit in de Tour 4. Jakob Fuglsang DEN Dan zijn er gratis weddenschappen voor je te winnen.

Deze reactie nuttig. Tour of Belgium - Stage 2? Dat mondde uit in een knappe vierde plaats in het eindklassement. De resultaten op de officile website van de Tour de France worden gebruikt om te bepalen welke coureur de sprint heeft gewonnen.

Vincenzo Nibali ITA. Jakob Fuglsang DEN Jakob Fuglsang - De Unibet tour de france is ongetwijfeld n van de sleutelfiguren van dit seizoen.

Licentie nr.

Navigatiemenu

Spelers kunnen maximaal één free bet per etappe verdienen. Pak de bonus! Michael Woods CAN Tour de France quoteringen Voor de meeste renners en fans is de Tour de France het hoogtepunt van het jaar en het grootste wielrenevenement ter wereld. Algemeen klassement een free bet per dag in de leiderstrui, bollentrui een free bet voor elke dag dat een col als eerste wordt gepasseerd door de renner en de groene trui een free bet per gewonnen etappe.

Egan Bernal COL 3. Jakob Fuglsang - De Deen is ongetwijfeld n van de sleutelfiguren van dit seizoen! Inderdaad, er zijn heel wat Belgen, maakt totaal 850 ha (ruim 200 ha per jaar.

Mikel Landa ESP Memorial Samyn. Populaire competities.

Actuele berichten in het forum

Ilnur Zakarin RUS Ilnur Zakarin RUS. De Gentenaar wil in eerste instantie vooral een ritzege nastreven, maar ik zie hem er wel een goed klassement aan koppelen.

De vraag is dan ook of de Welshman daardoor niet het nodige wedstrijdritme ontbreekt om deze Tour naar zijn hand te zetten. Win 48 ,- EUR. Registreer je gratis. In de Dauphin wist hij nog wel te schitteren maar de Dauphin is op zijn beurt dan weer de Tour niet. Spelers kunnen maximaal n free bet per unibet tour de france verdienen.

Win free bets tijdens elke Tour-etappe!

Pak die bonus! Grand Prix du Portugal. Win 26 ,- EUR. Dan kan dat je alvast helpen om een winnaar van de bolletjestrui aan te duiden. Notificaties niet meer per e-mail ontvangen.

  • Carlos Betancur COL
  • Coppa Bernocchi.
  • Nu zijn ploegmaat, Roglic, de Tour niet rijdt en er vele favorieten moeten afhaken.
  • Verwacht sowieso veel van Jumbo-Visma.

Ook in de Ronde van Zwitserland erkenning kind ongedaan maken zijn voorbereiding verstoord door een val. Chrono Des Nations. Om in aanmerking te komen moet unibet tour de france wedden op de eindwinnaar van de bolletjestrui van de Tour de France De afgelopen 3 jaar is het Bardet gelukt om bij de top 6 te eindigen in Parijs. Schaal Sels. Top links Formule 1. Wilt u het simpel houden, zet dan in op de eindwinnaar van de Tour de France.

World Championships - ITT!

Highlights

GP Ouest France - Plouay. Deze laatste heeft zelf aangegeven in interviews dat hij in zijn eerste Tour vooral in dienst zal rijden van Groenewegen en Kruijswijk. Wij geven je een gratis weddenschap als jouw favoriet als eerste boven komt op één van de beklimmingen in een etappe.

Ilnur Zakarin RUS. Zo wist hij de Ronde van Zwitserland op zijn naam te schrijven. Tour Mditerranen Cycliste Professionnel. Nairo Quintana - Wat te denken van deze Quintana!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws