Fluisterboot huren loosdrechtse plassen

Geplaatst op: 04.09.2019

Laat daarom niet als dank afval achter in het water, op eilanden of in de huurboten maar neem het mee en deponeer het in een van de vele vaak oranje vuilnisbakken bij Ottenhome op de steigers. Ga op avontuur, het besturen van de sloep is heel eenvoudig. Voor welke boot u ook kiest en om welke reden u ook de Loosdrechtse Plassen ontdekt, dankzij onze bootverhuur ontdekt u de natuurrijke omgeving op zijn best.

Kom uitproberen! Een boot huren op de Loosdrechtse plassen. Iedere locatie dezelfde sloep. Zoals je weet hebben we de natuur in bruikleen. Yamarin Deluxe. Tender sloep Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel.

Allure21 sloep Onze nieuwe luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap.

Perfecte borrel locatie. Ruime sloep Onze ruime sloep is geschikt voor personen. Ook kunt fluisterboot huren loosdrechtse plassen ons telefonisch bereiken door te bellen naar - BTW en kunt dan van april tot en met september, 7 dagen in de week - elke ochtend Activeer de sloep Activeer je sloep heel eenvoudig met je eigen mobiele telefoon.

Wil je voordat je gaat reserveren meer informatie. Wat anderen over onze bootverhuur zeggen.

Met onze bootverhuur ontdekt u de Loosdrechtse Plassen op zijn best

Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijg je zwemvesten mee. Fluistervaren Varen met de solide elektrische sloep van Greenjoy, in de prachtige Loosdrechtse plassen. Wij maken graag een uitzondering voor onze sloepverhuur en visboten. En voor iedereen: als de zon hoog aan de hemel vergeet dan je zonnebril, een cap, zonnebrand en je badkleding niet. Geniet van Loosdrecht.

  • Je ziet direct de beschikbaarheid en de prijzen.
  • Sloepen Verhuur Loosdrecht B.

Aluminium sloep Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Gastvrijheid 10 Zeker Hoe heb je de service op de haven ervaren! Tijden dagdelen Ochtend: Voor informatie over ons privacybeleid, fluisterboot huren loosdrechtse plassen, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen is sinds vele jaren de plaats voor bootverhuur, bezoek onze website.

Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig

Wij maken graag een uitzondering voor onze sloepverhuur en visboten. Laat uw dagje weg niet in het water vallen en leg uw boot digitaal bij onze jachthaven vast door het contactformulier in te vullen. Op een zonnige zondag in de zomer betaal je wat meer dan op een mooie maandag in maart. Online reserveren Je reserveert online tegen de scherpste prijs.

De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen. Vragen over onze bootverhuur. Bezoek Google Zou je nog eens bij ons een boot willen huren. Fluisterboot huren loosdrechtse plassen vaart op de Wijde Blik? Wij hebben verschillende soorten boten waardoor je kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, no matter the cost.

Onze boten

Greenjoy is de hele dag te bereiken en hele goede klantenservice. Prijzen Min. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel.

  • Laat daarom niet als dank afval achter in het water, op eilanden of in de huurboten maar neem het mee en deponeer het in een van de vele vaak oranje vuilnisbakken bij Ottenhome op de steigers.
  • Bij turfwinning in het gebied werden trekgaten vaarten gegraven voor transport, tussen de legakkers waarop het turf werd opgeslagen.
  • Bezoek nvt Zou je nog eens bij ons een boot willen huren?
  • Een zeilbrevet of vaarbewijs is niet nodig.

Zeilboten moeten niet veel dieper steken dan 1,45 m! Bezoek Google Zou je nog eens bij ons een boot willen huren. Fluisterstil en comfortabel, fluisterboot huren loosdrechtse plassen. Wij bieden alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar - Bekijk alle vaarroutes. De Loosdrechtse Plassen zijn een parel in het hart van Nederland? Agnes Nijhof Onze jachthaven is zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op fluisterboot huren loosdrechtse plassen Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.

Het online reserveringssysteem van Ottenhome

Met de bootverzekering van de ANWB ben je voordelig uit. Wilt u extra voordelig uit zijn? Bekijk het aanbod en kies de boot die bij uw tocht en gezelschap past. Vragen over onze bootverhuur?

Voordat je vertrekt krijg je van persoonlijke instructies en wij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt, fluisterboot huren loosdrechtse plassen. Duur 2 uur varen 3 uur varen 4 uur varen 5 uur varen 6 uur varen 8 uur varen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws