Gemiddelde prijs per liter benzine

Geplaatst op: 03.10.2019

Let op: de vermelde prijzen zijn de adviesprijzen en gelden ter indicatie. Laten we goed voorbereid op vakantie gaan. U betaald ook transportkosten, accijns en BTW.

Die moet honderden kilometers hard werken. De nieuwe combinatie één letter — drie cijfers — twee letters is vanmiddag gepresenteerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW. Sinds houdt UnitedConsumers de brandstofprijzen voor u bij.

Of log in met je e-mailadres. E-mail ontvanger.

Bosni en Herzegovina. Kijk hier hoe de brandstofprijzen zijn veranderd in de afgelopen jaren en wat de hoogte- en diepte-records zijn geweest, gemiddelde prijs per liter benzine. Klik op de link om alle nieuwe benamingen van brandstoffen in Europa te bekijken. Dit zijn 5 van de veel gestelde vragen. Heb je nog geen profiel! Maak een profiel aan.

Als het om brandstof gaat, is Nederland een van de duurste landen van Europa. Met de kracht van meer dan

WONEN IN SPANJE?

In de top 10 goedkoop zijn veel olieproducerende landen te vinden. Als het om brandstof gaat, is Nederland een van de duurste landen van Europa. Kijk hier hoe de brandstofprijzen zijn veranderd in de afgelopen jaren en wat de hoogte- en diepte-records zijn geweest. Laten we goed voorbereid op vakantie gaan. Boven ons staan behalve Zimbabwe alleen Hongkong, Monaco en Noorwegen.

Je vakantie is te leuk om stil te staan. Ook nieuwe voertuigen krijgen zo'n sticker in het onderhoudsboekje en de tankklep om aan te geven welke brandstof geschikt is.

  • Klik hierboven op de brandstof om te zien hoe de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs tot stand is gekomen. Tolvignetten Een Autobahnvignet is verplicht op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen.
  • Alle prijzen worden vermeld in euro's.

Goedkoop tanken wil natuurlijk iedereen. Gelukkig kun je, de kans op pech wel een stuk verkleinen, blijken alleen te werken bij temperaturen tussen de 10 en 32 graden Celsius. De software-updates van dieselmotoren die de auto's een stuk minder vervuilend moesten maken, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm.

Laten we goed voorbereid op vakantie gaan. Premium diesels, gemiddelde prijs per liter benzine.

Een klein stukje van de brandstofprijs is marge. Bekijk de brandstofprijzen in Europa. Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland en wil je weten hoeveel je kwijt bent voor brandstof? Klik hier om je aan te melden.

Je naam! In Koeweit bijvoorbeeld gooi je een tank van 45 liter voor 15 euro tot de rand toe vol, gemiddelde prijs per liter benzine. Echt met een goed gevoel op vakantie. Klik hier voor meer informatie over de opbouw van de brandstofprijzen. Wat als u naast goedkoop tanken ook nog kunt besparen op uw autoverzekering. Vergeet dan niet  Wegenwacht Europa Service  af te sluiten.

Mercedes EQV: elektri­sche MPV met maximaal acht zitplaat­sen

Vraag uw tankkaart aan Brandstof. U betaald ook transportkosten, accijns en BTW. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto. Stuur mij een kopie.

Volledig scherm. Wat als u naast goedkoop tanken ook nog kunt besparen op uw autoverzekering. Dat kan bij UnitedConsumers. Goedkoop tanken wil natuurlijk iedereen. Maak een profiel aan. Die moet honderden kilometers hard werken.

Meer informatie over tanken met ledenvoordeel.

Prijsontwikkeling Euro95

Nederland staat bij de duurste landen, op de vijfde plaats. Vergeet dan niet  Wegenwacht Europa Service  af te sluiten. Inmiddels heeft de auto zijn eerste rondje om de zon afgelegd. Die uitschieters naar boven en beneden betreft twee politiek instabiele landen.

De prijs van brandstof is niet alleen afhankelijk van de productiekosten van de brandstof. Let op: de vermelde prijzen zijn de adviesprijzen en gelden ter indicatie. Dezelfde tank benzine kost hier 73 euro.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws