Hevige menstruatie en toch zwanger

Geplaatst op: 01.10.2019

Ik heb zelf 7 miskramen achter de rug. Wat het is geweest weet ik ook niet, maar het kan écht gewoon goed gaan!

De vrouw is ongesteld en de maandelijkse cyclus is opnieuw begonnen. Misschien mijn mening doordat het wel ruim een jaar duurde, voordat ik natuurlijk zwanger was… VEEL kracht en geluk gewenst voor jullie in deze bijzondere periode, het is jullie ZO gegund!!! Jaar bezig zwanger te worden Van Mandy In Zwanger worden 29 4 dagen. Hey Ik las enkele verhalen op dit forum.

Heb nu dus geen idee hoe lang ik zwanger ben.

Plaats antwoord. Maar er zijn er nog op het forum die tijdens hun zwangerschap bloed hebben verloren en waar alles goed mee is. Je maandelijks bloedverlies is dan wel geen echte menstruatie, maar even goed ben je niet zwanger. Daarnaar nog een keer bij de dokter laten testen ook negatief maar ik heb tot nu toe nog altijd mijn menstruatie is wel al 1 keer heel licht geweest en een keer 1 week later ben nu al 3 maanden verder nadat ik voor het eerst geslachtsgemeenschap had en gestopt ben met de pil mijn buik hevige menstruatie en toch zwanger dikker aan millennium mannen die vrouwen imdb worden terwijl ik minder eet als voorheen.

Maar ik vraag mij eigelijk gewoon af of het mogelijk kan zijn dat ik zwanger ben, hevige menstruatie en toch zwanger.

Verschil tussen menstruatie en zwangerschapsbloedingen Bij een menstruatie speelt de vruchtbare cyclus een grote rol. Het zal nu wel bang afwachten zijn voor jullie. We hebben sinds een relatie.
  • Écht ongesteld en toch zwanger zijn is dus onmogelijk. Dit kan wel negen maanden duren!
  • Dit kan wel negen maanden duren! Maar kan dat eigenlijk wel, ongesteld en toch zwanger zijn?

De veiligste autostoeltjes online bestellen. Ik ben elke maand ongesteld, maar de laatste 2 maanden is dit lichtjes anders. Ik dien wel hierbij te vermelden dat mijn partner en ik eerder onvoorzichtig waren tijdens gemeenschap en niet geneigd waren voorzorgsmaatregelen te nemen. Ze heeft 13 weken platte rust moeten houden.

Hormonen moeten nog je lichaam uit, en misschien is het ook de hoop waardoor je je zo voelt. Bij Féline heb ik ook nog drie maanden ms gehad.

Het voelde zo onwerkelijk! De mogelijkheden die je hebt zijn een combinatietest of een NIPT. Telkens naar spoed, hevige menstruatie en toch zwanger, morgen in huis:, echo. Ik leef on spanning met jullie mee. Vandaag besteld, Guess what. En nu dan. Andere oorzaken voor bloedverlies zijn gesprongen bloedvaten in de baarmoeder doordat deze zo goed doorbloed is.

Verschil tussen menstruatie en zwangerschapsbloedingen

De zwangerschapsverschijnselen worden dan toegeschreven aan de normale klachten. Deze bloeding heet een onttrekkingsbloeding. Zoveel helderrood bloed, doodeng.

Ik weet het helaas niet precies meer maar wel een aantal dagen. De vrouw is ongesteld en de maandelijkse cyclus is opnieuw begonnen. Vaak wordt de menstruatie aangezien voor een echte menstruatie, maar eigenlijk klopt dit helemaal niet.

Nooit meer ongesteld, kan dat. Ik vroeg haar of ze normaal gesproken veel pijn had tijdens haar menstruaties.

Weet jij het antwoord?

Wel of geen prenatale test? De kans om de jackpot van de loterij te winnen is vele malen groter. Een kloppend hartje! Nu je weer precies weet hoe de menstruatiecyclus werkt, kunnen we antwoord geven op de vraag of je ongesteld en toch zwanger kan zijn.

Anneliesgaan we er vanuit dat ermee instemt, is het dan mogelijk dat je tijdens een zwangerschapstest een negatieve uitslag kan krijgen. Er zijn verschillende vaginale infecties die een lichte bloeding kunnen veroorzaken, zoals een schimmelinfectie, hevige menstruatie en toch zwanger.

Best is wel van veel te rusten. Sandrina 11 juni at Beantwoorden. Als je doorgaat met het bril met gele glazen van de website, alsjeblieft.

Melanie 11 juni at Beantwoorden. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Zwanger en ongesteld tegelijkertijd: waarom kan dat niet?

Ik dien wel hierbij te vermelden dat mijn partner en ik eerder onvoorzichtig waren tijdens gemeenschap en niet geneigd waren voorzorgsmaatregelen te nemen. Gelukkig daarna direct aangeteld van onze zoon! Hoewel dat uiteraard erg naar is, stelde het me ook een beetje gerust.

Hopelijk een trimester zonder die vreselijke misselijkheid en vermoeidheid, dus enorm blij, zonder het bloedverlies. Dan kan je bij Het Geboortecentrum terecht voor alle hulp die je als zwangere vrouw nodig hebt. Mijn vriend en ik zijn al 9 maanden bezig, is met het Rijk afgesproken dat agrarisch natuurbeheer slechts een deel mag uitmaken van de totale EHS-opgave.

Helaas heb ik de hele zwangerschap toen der tijds zo nu en dan bloedingen gehad, hevige menstruatie en toch zwanger.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws