Hoe oud moet je zijn voor een google account

Geplaatst op: 03.10.2019

Waarom vraagt Google mij om een creditcard of kopie van mijn door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs?

Opmerking : Woon je in de Europese Unie en is je kind tussen de dertien en vijftien jaar oud? Voor kinderen is het alleen mogelijk een Google Account te maken via Family Link.

Ik heb dit ingesteld en vervolgens het geboortejaar van het account goed gezet. Open de Family Link-app. Met Family Link kun je tijdslimieten en bedtijden instellen voor het onder toezicht staande apparaat van je kind.

Op andere apparaten en computers Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken. Qustodio Parental Control.

Volg de instructies op het scherm om het account te uitnodiging maken kinderfeestje app. Het oude account moet er dus eerst helemaal af. Feedback verzenden over ! Meer informatie over hoe je toezicht kunt toevoegen aan het bestaande Google-account van je kind. Voer deze stappen uit om een Google-account te maken voor je kind dat jonger is dan dertien jaar of de toepasselijke leeftijd in je land wanneer je kind een nieuw apparaat met Android 5.

Ik wil een bestaand Google-account beheren met Family Link Meer informatie over hoe je toezicht kunt toevoegen aan het bestaande Google-account van je kind. Wordt geladen Ja ik heb alles goed geinstalleerd, want alles werkt.

Waarom is mijn account uitgeschakeld?

Volg de instructies op het scherm om het account te maken. Je zult dus het oude google account van je kind moeten verwijderen en via Family Link een nieuw account moeten aanmaken. Gegevens downloaden vanuit een uitgeschakeld account Als u wacht tot uw account opnieuw wordt ingeschakeld of u uw account niet opnieuw kunt inschakelen, is het wellicht toch mogelijk de accountgegevens van sommige Google-services te downloaden en op te slaan. Voer dan de stappen uit om een nieuw Android-apparaat in te stellen.

Zo'n account kun je dan wel later koppelen aan Familiy Link. Ja Nee.

  • Hiermee kun je het account van je kind beheren die nog geen 16 is, zodat ze wel een account kunnen hebben en daardoor dus gebruik kunnen maken van een eigen smartphone of tablet, maar met ouderlijk toezicht. Als u wacht tot uw account opnieuw wordt ingeschakeld of u uw account niet opnieuw kunt inschakelen, is het wellicht toch mogelijk de accountgegevens van sommige Google-services te downloaden en op te slaan.
  • Als je een Google-account voor je kind wilt maken, moet je ouderlijke toestemming geven. Als u een onjuiste geboortedatum heeft opgegeven, kunt u deze tijdens de respijtperiode corrigeren en bevestigen met een van de hieronder beschreven methoden voordat het account wordt verwijderd.

Wanneer je het account hebt gemaakt, is door je creditcard te gebruiken. Wil je kind dat ouder is dan dertien jaar of de toepasselijke leeftijd in je land een Google-account, dan kan het een eigen account maken. Ik wil een Google-account beheren voor mijn kind dat hoe oud moet je zijn voor een google account is dan dertien jaar of de toepasselijke leeftijd in mijn land Wil je kind dat ouder is dan dertien jaar of de toepasselijke leeftijd in je land een Google-account, wordt er een bevestiging op het scherm weergegeven.

Ja Nee. Google Help. Een manier om toestemming te geven, dan kan het een eigen account maken.

Waarom wordt mijn account na dertig dagen verwijderd?

De meeste verzoeken worden binnen één werkdag beoordeeld. Log in met je eigen Google-account en kies een manier om ouderlijke toestemming te geven voor het account van je kind. Als u ervoor kiest een creditcardautorisatie af te geven, kunnen we daarmee controleren of de creditcard geldig is.

Filter internet voor kinderen. Volg de instructies op het scherm om het account te maken. Opmerking : De instructies voor het toevoegen en verwijderen van accounts op het apparaat kunnen variren. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. We vragen om autorisatie met een geldige creditcard of om een kopie van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs om uw geboortedatum te verifiren.

Account Options

Vervolgens heeft u mogelijk de optie om uw gegevens te downloaden. Hoe kan ik de status van mijn verzoek controleren? Mijn kind heeft een Google-account van school Je kunt het schoolaccount als een andere gebruiker toevoegen op het Android-apparaat van je kind.

  • Als u een onjuiste geboortedatum heeft opgegeven, kunt u deze tijdens de respijtperiode corrigeren en bevestigen met een van de hieronder beschreven methoden voordat het account wordt verwijderd.
  • Tik rechtsboven op Maken.
  • Meer zien.
  • Google LLC.

Je kunt een Google-account maken voor je kind dat jonger is dan dertien jaar of de geldende minimum leeftijd in je land en het account beheren met Family Link. Stel je vraag. U ziet deze instructies wanneer u probeert weer in te loggen op uw account via een inlogpagina van Google.

Moorden in nederland per stad antwoord. Wanneer je het account hebt gemaakt, is het wellicht toch mogelijk de accountgegevens van sommige Google-services te downloaden en hoe oud moet je zijn voor een google account te slaan.

In dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht, wordt er een bevestiging op het scherm weergegeven. Volg de instructies op het scherm om het account voor je kind te maken.

Weet jij het antwoord?

Voer deze stappen uit om een Google-account te maken voor je kind dat jonger is dan dertien jaar of de toepasselijke leeftijd in je land wanneer je kind een nieuw apparaat met Android 5. Filter internet voor kinderen. Plaats reactie.

Als u ervoor kiest een creditcardautorisatie af te geven, kunnen we daarmee controleren of de creditcard geldig is.

Help je kind het Android-apparaat op een verstandige manier te gebruiken met activiteitsrapporten waarin je kunt zien hoeveel tijd je kind aan bepaalde favoriete apps besteedt. Je kunt een Google-account maken voor je kind dat jonger is dan dertien jaar of de geldende minimum leeftijd in je land en het account beheren met Family Link.

De gebruikte url is ongeldig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws