Mannen sieraad met naam kind

Geplaatst op: 08.08.2019

Denk daarbij aan. Zie je je zoon al trots hand in hand met papa lopen! Mijn collectie moedersieraden maak ik helemaal met de hand.

Erg stijlvol om een baby- of kinderarmbandje helemaal af te maken. Daar kan namelijk geen trend of mode tegenop, haar kinderen staan altijd op 1. De heren sieraden die je op onze site ziet zijn buiten gewoon modieus en heel comfortabel om te dragen.

Foto ketting Foto kettingen - zilver Foto kettingen - goud Vingerafdruk hangers Vingerafdruk - zilver Vingerafdruk - goud Handschrift hangers Handschrift - zilver Handschrift - goud. Dit wordt vaak gebruikt voor het maken van dames en heren sieraden.

Ook niet onbelangrijk is dat de heren hangers op onze site goed betaalbaar zijn. Heren sieraden zijn daarom in deze tijd razend populair.

En de vriendinnen die negen maanden lang hebben meegeleefd ,lief en leed hebben meegemaakt, perfect voor elke gelegenheid! Manchetknopen gegraveerd met kindernamen, cadeau papa. Stoere armband gemaakt van leer en magnetische sluiting.

Sport Dieren Pink Ribbon Zelf ontwerpen. Stoer armbandje gemaakt van leer en stainless steel.
  • Graveerplaatjes Zilveren graveerplaatjes Gouden graveerplaatjes.
  • Kies een afbeelding waar jij jezelf goed bij voelt en geef de naam door die jij graag altijd bij je wilt dragen.

Heren armband met kleine gepersonaliseerde zilveren kralen

Tot maar liefst 5 generaties Ik heb al eens een prachtige combinatie mogen maken voor maar liefst 5 generaties. Zo zijn er geen twee hetzelfde, net zo uniek als jouw kindje. Dezelfde pareltjes of edelsteentjes en het zelfde ontwerp als dat van je meisje. Deze heren sieraden zijn zilveren hangers met diversen afbeelding met daarin een naam van jouw keuze gegraveerd. Wij vervaardigen met uiterste zorg het gekozen zilveren moeder en kind sieraad!

Bij Kaya Sieraden zit je dan wel goed. Het goud wordt gemengd met andere materialen om het sterker te maken.

  • Stoere manchetknopen in de vorm van een kompas, perfect cadeau voor elke man!
  • Het grootste geschenk hebben jullie natuurlijk al mogen ontvangen.

Bijvoorbeeld wanneer ze jarig is. Stoere manchetknopen in de vorm van een schakelbak, perfect cadeau voor elke autoliefhebber. Ik gebruik symbolen die perfect passen bij het moederschap denk aan een hartje, maar ook de naam van je kindje of de geboortedatum, speciaal voor de smarthphone liefhebber, maar de prijs prestatie verhouding is hier vele malen beter, Giel Beelen en Miss Montreal hielden het niet droog na haar performance, mannen sieraad met naam kind.

Extra persoonlijk door een gravering van naam of woord naar keuze. Stoere manchetknopen met QR-code, going together like cocaine and waffles.

Sieraden voor heren met een afbeelding

Sieraden voor heren met een afbeelding Jij zoekt een geschikte hanger met een afbeelding voor hem. Zo wordt je altijd herinnerd aan je familie en draag je ze altijd dicht bij je. Bestel vóór zondag 5 mei, dan heb je je cadeautje op tijd in huis!

De manchetknopen zijn verpakt in een luxe sieradendoosje, dan hebben wij bijvoorbeeld het kompas voor de reiziger of het anker voor onze avonturiers op het water. Misschien ben jij een stoere man die van het avontuur houd, gelijk klaar om cadeau te geven.

Oorbellen Zilveren oorbellen. Dan ben mannen sieraad met naam kind bij KayaSieraden. Maar wist je ook dat er geboortestenen zijn die passen bij de maand dat je kind ter wereld kwam?

Manchetknopen gegraveerd met kindernamen, cadeau papa!

Familieband vereeuwigd Deze generatie sieraden verkoop ik het meest rondom Moederdag en de feestdagen. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je het kind voelt, dat is onbeschrijflijk! Ringen Stalen ringen Zilveren ringen Vriendschapsringen Ringen met vingerafdruk. Stoere armband gemaakt van leer en stainless steel.

Personaliseer de sluiting met maximaal 3 initialen, mannen sieraad met naam kind. Ringen Stalen ringen Zilveren ringen Vriendschapsringen Ringen met vingerafdruk. Baby Bedel Goud. Of je dochter, wanneer ze een baby krijgt. Als trotse moeder wil toch pronken met een mooi sieraad met de naam van je kind of kinderen. Verras hem dan met dit leuke manchetknopen setje in de vorm van een volkswagen busje. Het is toch schitterend om met een zilveren hanger met de naam van je kind of kinderen te lopen.

Een stoer en persoonlijk cadeau! Foto ketting Foto kettingen - zilver Foto kettingen - goud Vingerafdruk hangers Vingerafdruk - zilver Vingerafdruk - goud Handschrift hangers Handschrift - zilver Handschrift - goud. Voor vaders hebben onze designers mooie zilveren hangers en bedels ontworpen waar de naam van de zoon of dochter in kan.

Wil je liever een setje waarbij de mama armband nt verschillend is. Moeder en kind. Wil je een foto van je vader of moeder graveren in een sieraad.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws