Youtube filmpje opslaan op pc

Geplaatst op: 02.10.2019

SiteCoach op Facebook. Dat er veel behoefte is aan het kunnen downloaden van YouTube-video's ontdek je wanneer je het intypt in Google.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Geen cookie ondersteuning. Als ik dit download volgens de hier boven beschreven strategie met keepvid. Verder werkt dit hetzelfde als het downloaden van muziek. YouTube video's downloaden via browser Er zijn veel manieren waarop je YouTube-video's kunt downloaden, met een browser plug-in, of door de URL van de video in een andere website te plakken.

Vervolgens kun je het bestand zoals enig ander MP3-bestand behandelen, zoals naar een MP3-speler overzetten en synchroniseren met een smartphone of tablet. Downloaden is mogelijk, maar je kunt ook een de gewenste video's in je eigen bibliotheek binnen Youtube zetten.

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Let wel op eventuele auteursrechten, want zoals je weet mag je niet alles zomaar verspreiden of op je site laten zien. Akkoord en door naar Computertotaal. Om relevante advertenties te tonen. Om deze te plaatsen vragen we youtube filmpje opslaan op pc om een gebruikersnaam en email in te vullen.

  • Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Kan dat niet sneller en eenvoudiger?
  • Free youtube download komt met veel rotzooi als je niet oppast. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Jim-martin

Gebruikersnaam: E-mail:. Hoera, je account is nu geactiveerd! Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Ben er nog geen tegen gekomen met zulke gebruiksvriendelijkheid.

Let op: Zorg dat je tijdens de installatie geen andere programma's mee installeert, dus lees de instructies en informatie goed door en klik op Decline wanneer er iets wordt aangeboden dat niet ChrisPC Free VideoTube Downloader is.

  • Dat kan door meerdere URL's in te voeren, maar je kunt met één druk op de knop ook complete kanalen downloaden.
  • Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Wanneer de video begint te spelen komt er een bericht tevoorschijn met de vraag of je de video wilt downloaden of opslaan. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Regelmatig komen daar interessante weetjes, ook bijvoorbeeld Freemake Video Downloader. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze youtube filmpje opslaan op pc. Je vraag is geplaatst! Behulpzaam en vriendelijk tool.

Download YouTube Filmpjes

Kan dat niet sneller en eenvoudiger? Ben er nog geen tegen gekomen met zulke gebruiksvriendelijkheid. Flv2mp3 biedt overigens ook een downloadtool voor Windows aan, handig als je vaak filmpjes of liedjes downloadt. Downloaden is mogelijk, maar je kunt ook een de gewenste video's in je eigen bibliotheek binnen Youtube zetten.

Dat kan door meerdere URL's in te voeren, maar je kunt met n druk op de knop ook complete kanalen downloaden. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen! Om een video te downloaden, kopieer je de url van YouTube van de video of het kanaal en klik je op Paste in het programma, youtube filmpje opslaan op pc.

Alle video's in je afspeellijst zullen aan de VideoTube Downloader worden toegevoegd. Lees dan onze complete privacy statement hier.

YouTube video's downloaden via browser

Ben er nog geen tegen gekomen met zulke gebruiksvriendelijkheid. Onze tips. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Wacht vervolgens tot je filmpje omgezet is. Je kunt op de Process all files knop drukken om ze allemaal te downloaden. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten. Het inloggen is niet gelukt.

Jouw inbox. Dat is tevens een zoekmachine! Iedere minuut wordt er meer dan uur aan lieve woorden met i op YouTube geplaatst. Speel een video af, klik op het logo rechtsboven en de video wordt gedownload, youtube filmpje opslaan op pc.

12 reacties

Alle apps werken op dezelfde manier. Als je een iPhone of iPad hebt, importeer het bestand in iTunes en synchroniseer het vervolgens met je iOS-apparaat.

Ik hou van online apps, ze beschikbaar zijn voor alle tijd gebruiken. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

WordPress Hosting. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies. De Android download doet niks!. Wil je het filmpje op je telefoon bekijken, maak er dan een 3GP-bestand van.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws