Aan dit patroon is weinig te doen cryptisch

Geplaatst op: 26.08.2019

Modetekenaar HaDe. Het is inderdaad buitenmodel, bedankt! De plaats van een insect Anoniem.

Ggd suomi. Gebloemd Anoniem. Dank Anoniem. Geblokt akoe. Ademhalingsysteem Anoniem.

Mod, spatie weg. Graag gedaan zwaluw. Thnx henkiepenk. Pf, bedankt. De lagere incidentie in Catahoulas kan een weerspiegeling zijn van de kleinere hoeveelheid witte Catahoula double-merles die de neiging hebben te hebben.

Drukwerkje Anoniem. Bedankt Bob.
  • Maar nu..
  • Pf, akoe!

Aan dit patroon is weinig te doen

Peter, graag de typefouten corrigeren Puzzelstuk. Meld misbruik. Moes, prachtig!! Alleen omdat een hond is dubbel-merle, neem niet aan dat hij doof is. Afgezien van deze auditieve en visuele problemen, zijn dubbel merles verder gezond.

  • Bedankt Bob. Haha akoe zwaluw.
  • Wanneer Oeganda een kadaster als het onze heeft? Maar niet goed!

Interessant is dat de snelheid in merle Catahoulas 5,9 procent lager was dan die in andere rassen bijvoorbeeld 9,4 procent in Merle Australian Shepherdsen vooral lager in dubbel-merle Catahoulas 10,3 procent in vergelijking met andere dubbel-merles 55,7 procent in Aussies en 85,6 procent in alle andere rassen gecombineerd.

Graag even wachten ajb pavlov. Dank jullie wel Anoniem. Kun je zo weer verder. Hardstikke bedankt. Graag gedaan Anoniem.

Niet te missen

Al handwerkend een patroon van openingen aanbrengen naar het Frans voor 'aan de dag' 7. Mod: uitroepteken na patroon NP. Maar nu..

Op een enkele uitzondering na - Eric Tjong Tjin Tai - laboreren de contribuanten aan de in bepaalde rechts filosofische kringen in Nederland al geruime tijd bestaande even modieuze als misplaatste neiging zich bij de keuze van referentiemateriaal overwegend op Engelstalige literatuur te fixeren?

Rayon-hoofd roos. Dank 4, maar weet niet of het wel bestaat Anoniem? Modetekenaar akoe! Rochus .

Wanneer ben je arm?

Dank jullie wel Anoniem. Hoop dat je er via een andere weg achter komt wat het betekent. Lijst vernieuwen. Het is een van de mooiste vachtpatronen in de hondenwereld.

Modetekenaar akoe.

  • Dit is wat ik begrijp uit het stukje van jouw patroon.
  • Als je een van deze "cryptische" merles fokt, ervan uitgaande dat hij mm is, zou je dubbele merles kunnen produceren.
  • Versieringsmotief akoe.
  • Ajouren zwaluw.

Dank jullie pavlov. Is dit misschien rayonhoofd????. GG Anoniem. Natuurlijk is het de taak van een overheid te zorgen dat haar burgers niet in armoede leven. En dubbele merles lijken niet op merles. Gg av Anoniem. Ajouren B3RT.

Cryptogrammen

Versieringsmotief akoe. Nopjes akoe. Dank u voor het snelle antwoord Anoniem.

Model mevr. Versieringsmotief akoe. Ik had inmiddels al op de nrs.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws