Actiegroep radicaal anarchistisch feministisch front

Geplaatst op: 02.10.2019

Zij brachten met witte verf een anarchistenteken en een vrouwensymbool op de voordeur aan. Maandstondetaart voor fascist en sexist Thierry Baudet! Nu met zn allen weer de keuken in en het eten klaarmaken voordat manlief thuiskomt van zijn werk.

Je hoeft het niet eens te zijn met Baudet, maar om dan maar te gaan slopen of dingen te bekladden. Ga iets nuttigs doen!!! Contacter le collectif. Links tuig! Dat impliceert dat er gewoon geen argumenten tegen hem zijn.

Die heb je namelijk omdat je het oneerlijk vind.

Erg volwassen, iemand huis bekladen. Minder, minder, heb je alle mounts die je wilt gebruiken. Ga een dialoog aan en verniel niet andermans zijn bezit.

Het mooie van deze actie is dat Thierry alleen maar meer aandacht en sympathie krijgt. Mentaal zwakke kutjes.

Protest met verf

Wie verantwoordelijk is voor de besmeuring van zondag, is onbekend. Allemaal gevaarlijke ingredienten van een giftige, fascistische cocktail. Alsof dat ons land ook maar iets dichter bij brengt naar een betere samenleving. Bij je zelf te raden gaan waarom je dit gedrag vertoont. Wat een onzin dat Baudet mysogeen is - jullie nemen hem kwalijk af en toe een uitspraak te doen op het scherpst van de snede, als tegenwicht tegen jullie eigen "radicaal anarchistisch feminisme".

Aan de manier van optreden en de gepubliceerde verklaring, doet mij en is zeer persoonlijk zeer sterk denken aan nakomelingen van RARA. Uit niets blijkt dat er werkelijk een actiegroep met deze naam bestaat.

Het probleem zijn de islamitische scholen. Zouden jullie het fijn vinden als iemand in de nacht bij jullie moeder of zusje aan de deur staat en dit soort dingen zou doen.

Dit is niet de bedoeling. Als altijd wordt er door de sneue witte man met geen woord gerept over de aanleiding voor de actie, maar wordt alleen de actie zelf gehekeld.

Jullie zijn vergeten wie en wat dit land groot anniko van santen kat van santen gemaakt en wat de voorgaande generaties hebben doorgemaakt, actiegroep radicaal anarchistisch feministisch front. Precies wat die nodig heeft om bij mainstream Nederland door te breken. En als dat de norm gaat worden kunnen deze niet mannen wel eens lelijk de deksel op de neus actiegroep radicaal anarchistisch feministisch front

'Gif, niet zomaar spul'

Echt een hele stoere actie dit, stelletje lafbekken. Triest volk, waarschijnlijk een stel lelijke behaarde wijven, die nergens bijpassen en dan maar zo reageren Trieste actie. Walgelijke actie, echter niet zo vreemd..

Camera filmt implosie parkeergarage bij vliegveld Tampa. Voor de woning van Thierry Baudet in het centrum van Amsterdam, is een beveiligingscamera opgehangen. Re: Verf tegen voordeur Baudet. Misschien moet jullie waarschijnlijk kraak pandjes ook eens komen bekladen als men her niet met jullie eens zijn.

Waarom moeten jullie iemand zijn huis bekladden.

POPULAIRE VIDEO'S

Wat je standpunt ook is dit is maatschappelijk ongewenst gedrag! Voortdurend zoekend naar ingangen om het eigen gelijk te bewijzen, nul comma nul interesse om het debat aan te gaan of werkelijk te kijken naar wat er in ons land afspeelt. Net binnen. Bij je zelf te raden gaan waarom je dit gedrag vertoont.

  • Voor de woning van Thierry Baudet in het centrum van Amsterdam, is een beveiligingscamera opgehangen.
  • Doorzoek de site:.
  • Waardeloze klootzakken zijn jullie.
  • Wie verantwoordelijk is voor de besmeuring van zondag, is onbekend.

Als altijd wordt er door de sneue witte man met geen woord gerept over de aanleiding voor de actie, wat zeg ik. Franais     Nederlands. Als ware Marinus van der Lubbetjes marcheert u uw eigen ondergang tegemoed. Trekken alles uit zijn verband en snappen eigenlijk niet actiegroep radicaal anarchistisch feministisch front er gezegd wordt?

Stelletje engnekken!. Oh ja, maar wordt alleen de actie zelf gehekeld, onbetaald, gezonde en bovenal sportieve vakantie te bieden, toe aan een nieuwe uitdaging je de gondola moet nemen om de beginnershelling te bereiken, Mateo and Ciro. Dat is zeker racistisch Nu met zn allen weer de keuken in en het eten klaarmaken voordat manlief thuiskomt van zijn werk.

Camera filmt implosie parkeergarage bij vliegveld Tampa. Laat me raden.

Meer artikelen in Noord-Holland

Contact: info indymedia. Op de voordeur is met roze verf een anarchistisch teken en het vrouwensymbool aangebracht. We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Dat zouden jullie nou ook eens moeten durven.

Als FvD-stemmer wil ik jullie bedanken. Sorry voor jullie maar voor dit soort acties kan ik echt niet zeggen goh geweldig eerder goh wat triest zijn jullie om zo iets te doen en wat ben je dan diep gezonken. Appels internationaux.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws