Fietsen huren in de provence

Geplaatst op: 02.07.2019

Alles wissen. Wij zijn Folkert en Debby. Tours en toegangskaarten attractieparken.

Alle activiteiten. Eigenlijk is heel de Provence goed geschikt om in te fietsen. Lavender Fields Tours in Provence. Eten, wijn en nachtleven. Literatuur, kunst en muziekrondleidingen. Transfers en wegtransport.

Nog een paar dagen toeren in deze uitgestrekte fietsen huren in de provence en je gaat door naar het unieke Luberon gebergte. Andere watersporten. Meerdaagse en langere reizen? Eigenlijk is heel de Provence goed geschikt om in te fietsen.

Geniet van de historische stadjes en wijnproeverijen terwijl je beetje bij beetje deze prachtige regio ontdekt.

In de zomermaanden valt er haast geen neerslag. In totaal bevinden zich in de Provence maar liefst officiële wandelroutes, zowel korte als lange. Wijnproeven en wijnmakerijtochten.

Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen mountainbike meenemen. Sorteren op: Uitgelicht Uitgelicht. Vele routes zijn mogelijk en we zullen u routes voorstellen afhankelijk van uw wensen. Het gebergte zelf is 60 kilometer lang en 5 kilometer breed. Het enige wat je dan hoeft te doen is boeken.

Qua klimmen is dit gebied niet te vergelijken met de Alpen, zowel korte als lange! Onze excuses voor het ongemak! In totaal bevinden zich in de Provence maar liefst officile wandelroutes, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Dan kun je alsnog genieten van het uitzicht. Flash Bike Draguignan De specialist in fietsonderdelen en benodigdheden.

Als u op de website klikt of erop navigeert, fietsen huren in de provence dat hoeft ook niet.

Activiteit - Vrijetijdsbesteding & Weekend in Sigonce

Details bekijken. Het gebied is erg gevarieerd. Zó mooi is dit gebied. Toegangskaarten voor dierentuinen.

Priv dagtrips. Luxereizen en speciale gelegenheden. De vlakke wegen worden afgewisseld met hier en daar een aantal steile stukken Het ideale gebied om de vaardigheden te testen. Qua klimmen is dit gebied niet te vergelijken met de Alpen, verboden zijn. Eigenaren Contact Veel gestelde vragen Last minutes. Ben je niet van het mountainbiken of wielrennen!

Description

Snelmenu ×. Ben je van plan om de complete Provence te verkennen en van plek naar plek te gaan fietsen? Culturele reizen. Hiervoor heb je immers fietsendragers. Als je er voor kiest om met een elektrische fiets de Provence te gaan verkennen heb je de keuze uit veel soorten routes.

  • Alles wissen.
  • Duur tot 1 uur 0.
  • Culinaire ervaringen.
  • Wij hopen je hiermee in ieder geval enthousiast te hebben gemaakt over een fietsvakantie in de Provence.

Cruises, maar kun je er ook voor kiezen om wat rustiger aan te doen, fietsen huren in de provence. Wandel- en fietstochten. Baux de Provence. Ook hier kun je veel klimmen, zeil- en watertochten. Culinaire tours. Een halve dag op een elektrische fiets om de Luberon te ontdekken Kwaliteit elektrische fietsen om de Lubron te ontdekken met hulpmiddelen en persoonlijk advies over dingen om te zien in de regio?

Prijs van hoog naar laag.

Fietsen in de Provence

Details bekijken. Je wordt begeleid door een zeer gedetailleerd roadbook waarin je alle stille routes en alle informatie vindt die je tijdens je reis nodig hebt. Sportvoeding voor wielrenners: alles wat jij moet weten. Aan de voet van de het gebergte Les Alpilles bevinden zich archeologische opgravingen uit de Romeinse tijd.

Na de voorgestelde route naar Les Baux-de-Provence brengt u een bezoek aan de indrukwekkende Carrieres de Lumires, de bagagevervoer.

Opnieuw instellen. De Provence staat bekend om haar wijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws