Intratuin s gravenzande zondag open

Geplaatst op: 28.06.2019

Openingstijden Intratuin Monsterseweg in s-Gravenzande Deze vestiging van Intratuin aan de Monsterseweg in s-Gravenzande is vandaag geopend van tot Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Normaal zijn deze fascinerende betonnen kolossen gesloten voor het publiek.

Plantenspuiten en drukspuiten. Groene aanslag bestrijding. Gemiddelde score:. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Vogelbaden en drinkschalen. Welkom in ons tuincafé Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe.

Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Katten krabwandhanger! Letterbakken en borden. Tuinmeubelhoezen en loungesethoezen. Wat zoek je.

Alle eenjarige planten.
  • Barbecue pannen.
  • Groente, vlees en vishouders. De kosten van een rondleiding bedragen 3 euro inclusief een kopje koffie of thee en 2 euro voor kinderen tot 12 jaar oud incl.

Natuurlijk groen

Vlijtig liesje. Kruiden- en groentezaden. Aluminium bakjes en schaaltjes. Fruitbomen en -struiken. Katten krabwandhanger. Bekijk workshop Barbecue boeken.

Hamstervoer en -snacks. Openingstijden Maandag Vogelhuisjes en nestkastjes. Wandplanken en- rekken. Tel: Toon telefoonnummer Fax: toon faxnummer Website: Bekijk website. E-mail: tuincafe sgravenzande.

Meer Tuincentra in 's-Gravenzande

Vergeet me nietjes. Barbecue boeken. Knaagdiertunnels en huisjes.

Alle groene kamerplanten. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. Vlooienbanden en vlooienmiddelen. Schoffels en woelers. Deze vestiging is op dit moment gesloten.

Openingstijden dichtstbijzijnde Intratuin winkels

De kosten van een rondleiding bedragen 3 euro inclusief een kopje koffie of thee en 2 euro voor kinderen tot 12 jaar oud incl. Bekijk workshop Grote kamerplanten.

  • Elektrische barbecues.
  • Grond- en inbouwspotjes.
  • Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe.
  • Gasflessen en toebehoren.

Muur bloempotten. Barbecue schorten. Alle vaste planten. Barbecue handschoenen. Hamstervoer en -snacks. Neem contact met ons op Schrijf een Winkelreview. Plantenemmers en teilen!

Alle workshops

Barbecue spiesen en stokjes. Meer tuincentrum in s-Gravenzande Bedrijven in de buurt van Intratuin Monsterseweg in s-Gravenzande. Tuinlantaarns en windlichten.

Grond- en inbouwspotjes. Intratuin Telefoonnummer:. Plantenspuiten en drukspuiten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws