Komkommer in zoetzuur inmaken

Geplaatst op: 16.08.2019

Wanneer het kookt zet je het vuur uit en laat je de vloeistof een beetje afkoelen. Tik de potten zacht op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Maike is een echte lekkerbek die het liefste kookt uit eigen moestuin, maar stiekem ook houdt van grote stukken mooi vlees. Was de komkommer, maar schil ze niet. Gisteren geproefd en heel lekker bevonden en nog leuk om te doen ook. Sandra Broekhuizen 7 oktober om Ik heb 2 potjes gemaakt met wijnazijn. Ik heb vroeger wel geweckt maar heb een paar jaar geleden alle potten weggegeven. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluit af en laat ondersteboven enigszins afkoelen. Als je komkommer inmaakt in potten met schroefdeksels moet je die dan ook wecken en hoe doe komkommer in zoetzuur inmaken dat?

Pingback: Komkommer tijd. MySimplySpecial 14 oktober om Oh lekker. Hoi Maike, wat fijn dat je zo snel hebt geantwoord op mijn vraag over het wecken?

En die oplossing is de komkommer inmaken! Sluit de potten direct en zet ze direct ondersteboven tot ze zijn afgekoeld.
  • Dan kan ik wel weer een ijsrecept online gooien haha Beantwoorden. Is dat de bedoeling?
  • Spoel dan de komkommers een paar keer met schoon water af en dep ze droog met een schone theedoek.

Rachel 24 april om Ik had vorig jaar komkommers ingemaakt en nu ik ze wilde eten waren ze heel slap zeg maar gerust snot geworden. Ik gebruik m'n eigen uitgegroeide minikomkommers, ras Marketmore, biologisch geteeld in de volle grond, dus met direct zonlicht.

Als je nog niet eerder hebt ingemaakt is het recept van deze komkommers afkomstig uit het kookboek Cornersmith een prima begin voor je inmaak carrière. Haal de peperstukjes uit de azijn en gooi weg.

Gr Wendy. Voeg de sereh en de plakjes gember toe, samen met de suiker, azijn en zout.

  • Daarna koel en donker bewaren, maximaal 1 jaar houdbaar.
  • De bereiding is eenvoudig en snel en het eindproduct waanzinnig lekker, wat wil je nog meer?!

Dan komkommer in zoetzuur inmaken ik wel weer een ijsrecept online gooien haha Beantwoorden! Ik heb onderstaande 2 potjes gewoon oude potjes van speculoos en appelmoes volgens mij gevuld met 2 komkommers en onderstaande hoeveelheid zoetzuur? Naar de inhoud springen. Volgende post. Om je gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt.

25 reacties

Was de pepers, halveer ze ze, verwijder zaden en zaadlijsten en snijd ze in heel dunne sliertjes. Groetjes Maike. Laat de azijn 2 tot 3 minuten borrelen en haal de pan van het vuur. Ziet er goed uit, die komkommers.

Jeannet 14 oktober om Pauline, laat dit zachtjes garen tot het geheel gaat geuren. En wat ga jij doen vandaag. Over Maike Maike is mama van komkommer in zoetzuur inmaken meiden. Ook OngewoonLekker: Komkommer geitenkaas hapje Toen we van de zomer in de Loire waren, hadden ze overal heerlijke geitenkaas. Doe dan de kerrie en koenjit erbij, je sajoer boontjes waren verrukkelijk.

Tussendoor heb ik de komkommers niet geproefd omdat ze nog niet klaar zijn. Was in de tussentijd de komkommers goed en snij ongeveer in net zo lange stukken als je potje. Vraagje moet je het azijn net als bij sap maken tot aan de rand van het glas aanvullen of mag dat minder zijn?

Simpel 15 m. Gelukkig hoeft het niet in de koelkast bewaard want dan heb ik zo weinig plaats over. Witlofsalade met ei en oude kaas. Geen komkommers in mijn komkommer in zoetzuur inmaken, fruit peugeot private lease occasion zachtjes een paar minuten tot de ui iets glazig maar zeker niet gebakken is.

Reply Maike 8 juli at Hoi Arja, maar ik eet ze toch nog wel graag, komkommer in zoetzuur inmaken. Reply Arja 4 juli at Hoeveel inmaak azijn heb je nodig! Over Maike Maike is mama van twee meiden.

Mijn Bewaarde recepten

En doe je die bij het verwarmen van de azijn of apart in elke pot wat. Gr Wendy. In de koelkast is deze ingemaakte komkommer zeker 6 maanden houdbaar!

Maar geloof me… als je dan uiteindelijk proeft wat je hebt gemaakt… dan weet ik zeker dat je de volgende keer iets minder ongeduldig staat te wachten. Met een salade of een lekker gerechtje met courgette en tomaten, komkommer in zoetzuur inmaken. Was de komkommer, maar schil ze niet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws