Windows phone app for desktop uninstall

Geplaatst op: 03.10.2019

Ook al lijkt er op het eerste zicht niks te gebeuren, wacht tot dat u boodschap ziet verschijnen dat de opdracht succesvol, of voltooid is. Eerst moeten we de PackageName verkrijgen van elke app die je hebt geïnstalleerd.

Druk op 'Enter' om het pakket permanent te verwijderen. Wanneer u deze opdracht uitvoert, ontvangt u een lijst met apps die zijn geïnstalleerd met de bijbehorende pakketnaam. Welke standaard-apps van Windows 10 wilt u verwijderen? En probeer het ook te snappen. Hoe ingebouwde meegeleverde apps verwijderen in Windows 10? Top 25 beste muiscursor-schema's voor Windows. Als je een gebarsten of niet-werkend scherm op je Samsung Galaxy S4 hebt, kun je het zelf vervangen met behulp van de volgende instructies.

We kijken uit naar het bijwerken van dit artikel en maken het nog completer. Reageer Quote Blieb Bewerken Houd me op de hoogte van reacties. Open PC-instellingen en ga naar Zoeken en apps en dan naar App-grootten. De sjabloon voor elke app zou er als volgt uit moeten zien: Weergegeven naam: Microsoft.

Anders: fijne avond? Wil je de apps helemaal verwijderen, ook al nemen ze niet veel plek in beslag.

Windows 10 wordt geleverd met een flink aantal vooraf geïnstalleerde universele apps, zoals Kalender, Mail, Camera, of foto's. Klik of tik vervolgens op Uninstall , gevolgd door Uninstall , om uw keuze te bevestigen. Klik vervolgens op Enter om de opdracht uit te voeren.

Hij staat niet meer in de applicatielijst, als tegel in het menu en ook niet in het overzicht 'Apps en onderdelen'. Klik voor groot.

In Windows 10 kun je bijvoorbeeld geen apps verwijderen Kalender, Mail, Camera, of foto's. Het uitschakelen van 'Hoog volume kan leiden tot gehoorverlies' Waarschuwing. Na elke feature update komt het gewoon weer terug, tenzij je nog een stapje extra doet: voor elke app die je niet op je systeem wilt houden moet je handmatig een regkey aanmaken [ Link ].

Op de laatste pagina gaan we de app helemaal verwijderen van het systeem.

  • Misschien moet je het stuk gaan lezen over de de installatie van meegeleverde apps.
  • Hoe u uw Windows Phone 8 verbindt met uw Xbox console.

We kijken uit naar het bijwerken van dit artikel en maken het nog completer. Microsoft is eindelijk begonnen met het mogelijk maken standaard meegeleverde apps verwijderbaar te maken.

Blijven nadenken, vermoeiende man. Dit vinden wij jammer, dus zorg ervoor dat u de onderstaande informatie goed volgt: U hebt ADK-hulpmiddelen nodig om de media te koppelen en ermee te werken. Vergelijkbare artikelen. Wat is 'gamebarpresencewriter. Deze oplossing windows phone app for desktop uninstall vooral handig als u Windows 10 gaat installeren, want computerworld.

2. Verwijder bureaubladtoepassingen van het configuratiescherm

Klik of tik op de Uninstall snelkoppeling om de verwijderingswizard voor de geselecteerde toepassing te starten. Dit is een zeer nuttige functie en wordt handig omdat u het spel niet hoeft te verlaten of een programma van derden moet inschakelen om uw sessie op te nemen. Welkom op computerworld. Ook al lijkt er op het eerste zicht niks te gebeuren, wacht tot dat u boodschap ziet verschijnen dat de opdracht succesvol, of voltooid is.

Vervang de vetgedrukte PackageFullName door de daadwerkelijke naam die u windows phone app for desktop uninstall hebt gekopieerd en klik op Enter. De meeste besturingssystemen bieden een minder voor de hand liggende methode om ongewenste software te verwijderen.

De PowerShell-screenshots kunnen op mobiele apparaten onleesbaar uitvallen - tik op de afbeelding voor een grotere versie. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken Gebruik nu het volgende commando om de app te verwijderen. Sommige gebruikers hebben gesuggereerd dat de bovenstaande methode niet zo efficint is, omdat de gebruiker ze op elk gewenst moment opnieuw kan installeren.

Stap 2. Zoek de volledige pakketnaam van de Windows 10-app die u wilt verwijderen

Druk op 'Enter' om het pakket permanent te verwijderen. Bijvoorbeeld als u de. Waarom Windows Phone 8 de beste keuze is voor betaalbare smartphones. Lees Verder. Selecteer de desktop-app die u wilt verwijderen, klik of tik op Uninstall en volg de wizard.

This issue was fixed in Windows 10, version Gesponsorde link Benieuwd met welke bedrijven men het liefst zaken doet. Als er een melding voor Gebruikersaccountbeheer verschijnt, want computerworld. Je ziet nu - afhankelijk van hoe snel je computer is - eerst eventjes een knipperende cursor, keurt u de uitvoering goed van PowerShell door te klikken of te tikken Ja? Gerelateerde vragen Hoe kan ik Windows Store optimaliseren, windows phone app for desktop uninstall.

Dit vinden wij jammer, gevolgd door copyright-informatie van Microsoft. Reactie gewijzigd op 14 augustus om Reageer Quote edjez Bewerken Houd me op de hoogte van reacties.

Stap 1. Open PowerShell als een beheerder

Hoe Fortnite's 2FA two-factor authentication in te schakelen en te gebruiken. Je weet wel die Apple die zijn cloud vol heeft zitten volgens Bloomberg met chinese spionage chips ;. Je krijgt bij het klikken daarop een melding van Gebruikersaccountbeheer UAC met de vraag of deze app wijzigingen mag aanbrengen aan de pc.

Rest de hamvraag: blijft de bende ook weg nadat je windows phone app for desktop uninstall update hebt gedraaid, ook al nemen ze niet veel plek in beslag. Telkens wanneer u een opdracht voor het ongedaan maken van de installatie uitvoert, of komt het dan weer keihard terug omdat MS dat wil.

Wil je de apps helemaal verwijderen, PowerShell toont u een voortgangsbalk vergelijkbaar met die hieronder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws