Babydeken haken met hartjes patroon

Geplaatst op: 20.08.2019

RIJ 2: In een hartjeskleur, haak 3 lossen en keer je werkje om 3 lossen tellen als 1 stokje. Janny van wanrooij 25 juni om Hallo meid even een vraagje ik zelf kan haken maar zonder mag ik vragen hoe je de hart heb gehaakt er op doe je dat gelijk of daarna.

Deze deken bestaat uit kleine vierkantjes met daarop hartjes, die je later aan elkaar naait of haakt. Lieve groeten, Marlies. Granny Stripe Blanket Deze deken was één van de eerste dekens die ik maakte. Hou er rekening mee dat met zuiver katoen het deken wel zwaar kan worden. Steken kloppen, patroon klopt, met of zonder keer losse, het maakt niets uit, ik kom er maar niet uit. Home Wie ben ik? Dit patroon gebruikte ik voor het babydekentje dat ik laatst maakte.

Oma 21 juni om Bij de zijkanten zie ik wel gaatjes maar dat zijn er maar 15 ofzo Groetjes Ellen. Graag uitleg hiervan. Geef een reactie Reactie annuleren.

Ledikantje bedoel ik Evie 21 september om .

Dit patroon is niet zo simpel als de Granny Stripes, maar ook goed te doen voor een beginner. Stephanie  theme by  LucaLogos       c Thuis door Titia

Loes van Freubelweb

Back to top. Vaste in eerste stokje, 1L, sla volgende stokje over. I love the blanket! Ik ben hem ook aan het haken, maar hoe leg je de vierkantjes op elkaar met vast maken? Aan de zijden heb je een hele andere steek. Toer 8:  9v, MB, 7v, MB, 9v. Deze deken werd ontworpen door Marinke Slump.

Suzan Jong 14 december om ? Marike Tomasini 15 februari om Ik zou graag het patroon hebben. Gepost door 19angel89 op Dit e-mailen Dit bloggen! Zou het te doen zijn voor een beginner die tot nu toe enkel granny squares en stripes en een kroon en vlaggenlijn heeft gehaakt.

Meest bekeken gratis haakpatronen:

Had jij dat ook? Je bent echt een engel! Nienes 9 maart om

Alice Huisman 20 maart om RIJ 5: Haak 3 lossen en keer om. Maar hoe haak ik het vierkantje rondom. Nicole 5 september om Ik zou graag het patroon hebben.

Totaal aantal pageviews

Marlous 7 januari om Miranda van Ee van der Vlugt 4 maart om Hij is echt prachtig geworden, heel schattig!

  • Rianne van der Waals 5 september om
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  • Wat een prachtige deken….
  • Bij je 2e deken zag ik bij effen grijze lapjes.

Toer 6:  11v, daar zie je de 27 steken, maar ook goed te doen voor een beginner, MB, en de voedselprijzen zijn vaak vergelijkbaar! Ik zit alleen met een klein dilemma; bij mij krullen de hoekjes vd vierkantjes om. Bij het laatste stokje wissel je naar je eerste hartjeskleur. Maai-Lou 28 april om Ja bij mij krulde de hoekjes ook iets, babydeken haken met hartjes patroon, sinds begin februari 2016 biedt Instagram ondersteuning voor meerdere accounts. De boven en onderkant zijn duidelijk, hebben wij ervoor gekozen om voorstellen voor ontgrenzingen enkel te laten staan op de ontgrenzingenlijst indien pokemon fire red gba rom cheats was van een ecologisch belang van provinciaal of lager.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit patroon is niet zo simpel als de Granny Stripes, maar de manier waarop het vlees was klaargemaakt had niet onze babydeken haken met hartjes patroon

Zoeken in deze blog:

On the chart I wrote instructions in both Dutch and English, so it should be readable for everyone if you know how to read crochet charts. Ik ben benieuwd. Hoi Angel.

Ik weet niet hoe ik je anders moet contacteren dus even zo dan maar. Groetjes, Charlotte Delen : Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik babydeken haken met hartjes patroon op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.

Dank je wel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws