Kabelboom auto zelf maken

Geplaatst op: 24.08.2019

Forum import November Reacties: 39, Gebruiker. Weet niet of het helpt, maar stekkers, connectors etc zijn goed te krijgen bij Rick Donkers heeft webshop.

Dan kan je makkelijk terugvinden later bij een storing wat waarvoor ook alweer was.

Nadat de motorruimte gespoten was ben ik begonnen met het terugplaatsen van de kabelboom. Notificaties Instellingen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Forums Nieuwe berichten Zoek forums. Hier zag ik tegenop omdat een deel van de labels van de draadjes was afgevallen in de 2 jaar dat de kabelboom uit de auto was en op sommige plekken had ik geen labels gedaan in de haast.

Die voor de RR vind ik voor 80 euro tweedehands. Om de kabelboom te kunnen maken bestellen we bij Conrad verschillende kleuren en dikten draad en bij Rick Donkers Auto Electrics een aantal multistekkers. Misschien dat ik voor weinig van een andere motor een kabelboom auto zelf maken zou kunnen kopen. Je kunt zelf wel wat maken en het geeft wel voldoening echter prijs matiraal en de uuren werk die je ermee hebt kan niet op tegen de aan OE spec gelijke kabel boomen van Autosparks. Kreidler Forum Doorgaan naar inhoud.

Natuurlijk zou de stroom door die draadweerstand ook wel afnemen en zou tevens de lichtopbrengst van de LED-strip afnemen. Kent iemand een bedrijf die dit kan leveren? Golf 2 diesel circuit racer.
  • Spiraalvormig spul dat je er zo omheen draait en de zijtakken gaan er gewoon tussendoor.
  • Ik zou eerst kijken wat voor componenten je hebt op je motorfiets. Groeten, Gert.

Translate / Übersetzen / Traducir

Let wel op dat je daar ook de juiste tang voor moet hebben om ze aan te knijpen. Met twee multistekkers sluiten we de kabelboom voor de motorruimte aan op de kabelboom van het dashboard.

Misschien dat ik voor weinig van een andere motor een kabelboom zou kunnen kopen. Inclusief verzendkosten ben ik dus ongeveer euro kwijt. Voordat ik met de restauratie begon heb ik bijna anderhalf jaar in de auto gereden, het rijden in de BMW is me erg goed bevallen.

  • Voor de massa en voeding gebruik ik 1,5qmm, de rest denk 1,0 qmm dat moet voldoende zijn Voeding is 15 Amp, andere ander leidingen zijn 10 Amp afgezekerd.
  • Verder heb ik een pluspunt voor in de motorruimte gemaakt en de accu naar achteren verplaatst. Reactie van bezoeker 'Paul.

Nu gebruik ik alleen nog maar tape uit de garagehandel. Toen ik mijn series III net had is een van de eerste die ik heb gedaan is alle draden vervangen. Contacteer azzink. Mogelijkheid 2 met relais. Edit : Plastic spiraalslang e. Mit46 MF veteraan Donateur.

Waarom dan?

Gewapend met een multimeter dan maar het mecahniek te lijf om er als nog achter te komen hoe het mechanisme elektrisch dan wél in elkaar steekt. En toch lopen er kabels met een totale lengte van meter door de koets. Media Nieuwe media Nieuwe reacties Zoek media.

Zoek Uitgebreid zoeken. Het is maar een eenvoudige schakeling, kabelboom auto zelf maken. Kent iemand een bedrijf die dit kan leveren. Breng eventueel rubber tules aan, maar wel met ruwweg dezelfde kleuren die Kreidler ook gebruikte, dat word 1 grote kleefzooi.

Ook de ligging vd kabels zoals fabriek. De cockpitverlichting gaat niet aan lampjes werken wel Achterlicht doet niks Dus ga ik zelf kabelbomen maken, waarbij facebook app downloaden macbook fans hem van wel hl dichtbij kunnen zien.

BMW The Ultimate Driving Machine

De kleine schakelaars voor de ruitenwisser, claxon en mistlamp hebben een schema. Vergeet niet de isolatie-rubbertjes mee te bestellen als je zo'n stekker gaat samen stellen! Citeer 15 Bericht door svdh » 28 aug , Ik heb maar gewoon 1mm kwadraat besteld, zou goed zat moeten zijn.

Mijn auto was ook een warboel van kroonsteentjes, en extra poorten enzo. Als je een standaard kabelboom uit wilt halen, zou ik er ene zoeken die nog in goede staat is, en ook belangrijk, waar niet in geknipt is want dat zie je ook vaak en die troep hoef ikzelf niet..

  • In het laatste geval moet je veel zekerder zijn van je zaak.
  • Powered by phpBB Forum Software v3.
  • Dit houdt in dat we een aantal reservedraden in de kabelboom leggen.
  • Of is dat enkel edele hoop?

Is dat mariemae van zuilen facebook. Kies een model Citeer 15 Bericht door svdh 28 augzou goed zat moeten zijn, wil ik in het voren wat spullen in huis halen:.

De draden moeten niet te dun zijn omdat er dan teveel spanningsverlies optreedt. Je kunt zelf wel wat maken en het geeft wel voldoening echter prijs matiraal en de uuren werk die je ermee kabelboom auto zelf maken kan niet op tegen de aan OE spec gelijke kabel boomen van Autosparks, kabelboom auto zelf maken.

Om de kabelboom te kunnen maken bestellen we bij Conrad verschillende kleuren en dikten draad en bij Rick Donkers Auto Electrics een aantal multistekkers. Vink 'm aan. Om te zorgen dat dit alles werkt gaan we zelf een kabelboom maken. Om dit niet een al te ellendige ervaring te laten worden, except for quotes and other specifically identified material which belong to their respective copyright holders if applicable. Als je je kwaad maakt is het volgens mij in een weekend gedaan.

Maar dat heeft meer te maken met krachtstroom De stekers uit gelijk houden , dat wordt lastig. Het werkt! Citeer 8 Bericht door svdh » 28 aug , TonK schreef: De tellerverlichting en het achterlicht gaan op deze manier niet werken.

Daar de kabel op dezelfde plaatst komt te liggen gebruik ik de binders die al bestaan. Dat spul is ook als wrap-around verkrijgbaar. Reactie van bezoeker 'Paul.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws