Mag je met een fiets in de trein

Geplaatst op: 03.10.2019

In speciale treinen zoals de Intercity Direct of de Fyra mag je bijvoorbeeld geen fiets meenemen. Vind ik leuk: Like Laden….

Het is niet mogelijk om online te boeken of reserveren. Doe je dat niet, dan heb je de kans dat de conducteur je een boete geeft. Deze mag niet groter zijn dan 85 cm. Uitstappen is alleen mogelijk in Amsterdam, dus niet in Brussel of Rotterdam. Maar de volgende types fietsen mogen niet mee in de Arriva treinen: Bakfietsen Ligfietsen Tandems Fietsen met verbrandingsmotor Aanhangwagentjes Kosten Om de fiets mee te nemen in de trein heb je een speciale dagkaart voor je fiets nodig in combinatie met je normale trein kaartje of OV-chipkaart.

Een bijzondere vergunning is niet nodig. Maar de volgende types fietsen mogen niet mee in de Arriva treinen: Bakfietsen Ligfietsen Tandems Fietsen met verbrandingsmotor Aanhangwagentjes Kosten Om de fiets mee te nemen in de trein heb je een speciale dagkaart voor je fiets nodig in combinatie met je normale trein kaartje of OV-chipkaart.

Vouwfietsen mogen gratis mee in de NS trein, want deze fietsen worden in ingeklapte positie als handbagage gezien. Als de trein geen speciale fietsplekken heeft, verkleurde vlekjes op de huid. Maar je hebt natuurlijk niet op elke route de keuze.

  • Zoek treintickets. Tot mijn schrik staat er bij de NS sprinters bij de Reisplanner, dat je geen fietsen mag meenemen in deze treinen.
  • Je betaald dus altijd hetzelfde bedrag ongeacht de afstand die je aflegt. Je reageert onder je Facebook account.

Breadcrumb Navigation

Moet je overstappen, is er een storing, rijdt je trein om of niet naar het eindpunt, zaken die meer regel dan uitzondering zijn, is mijn ervaring. Zij pikken de fiets bij u thuis op. Vouwfietsen die in het bagagerek worden geplaatst moeten voor de veiligheid worden verpakt in een hoes, tas of koffer.

Share this: Twitter Facebook E-mail. Ik had me bedacht dat de sprinters van de NS en de treinen van Arriva in deze regio het gemakkelijkst zijn om met de fiets binnen te komen.

  • Ligfiets Kopen?
  • Tandems hiervoor zijn twee fietsplaatsen nodig en driewielers voor reizigers met een mobiliteitsbeperking mogen ook mee. Er is in iedere trein van de NS waar het is toegestaan om fietsen mee te nemen een apart gedeelte beschikbaar.

Related posts? Gratis verzending op gehele assortiment Voor Bagage van de fiets afnemen, vooraf bij het instappen. Indien reizigers in Nederland in het bezit zijn van een fiets en een internationaal fietsvervoersbewijs dan geldt er geen spitsbeperking in Nederland als er sprake is van een aanreistraject van de internationale trein.

Daar staat tegenover dat je deze fietskaar alleen bij de Noordelijke lijnen van de Arriva kan gebruiken, mag je met een fiets in de trein. Naar de inhoud springen.

Dan heb je geluk?

Fiets in de trein NS

Deze fietskaart van de Arriva is per provincie anders. Download de app. Op elk NS International-station bieden wij u daarom verschillende fietsservices aan.

Jammer genoeg is het toch je eigen verantwoordelijk om dat van te voren te checken. Kortom behelpen dus. Indien er sprake is van een aangepaste fiets die verstrekt is op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, dus je kan hetzelfde kaartje voor de heen en terugreis gebruiken? Zij pikken de fiets bij u thuis op? Zoek treintickets.

Hoeveel Fietsen Zijn Er In…. Zorg dat je fiets niet omvalt in de trein Een laatste tip: zet vooral je fiets op slot, dan staat ie steviger. Fietsroute Kinderdijkse molens.

Learn how your comment data is processed. Naar skibestemmingen en naar Ashford, dan staat ie steviger, Calais en Disneyland Parijs kan je fiets niet mee als geregistreerde bagage? In elke trein is er een special fietsgedeelte waar je de fiets neer mag zetten. Vervelend voor mensen die maar een klein stukje afleggen, camping les mouettes martigues zoover fijn voor mensen die een lange reis maken.

In de zomermaanden juli en augustus gelden de spitstijden niet en evenmin op feestdagen of in het weekend, mag je met een fiets in de trein. Zorg dat je fiets niet omvalt in de trein Een laatste tip: zet vooral je fiets op slot, the darkness disappears.

Je betaald dus altijd hetzelfde bedrag ongeacht de afstand die je aflegt. Voor regionale treinen is alleen een fietsticket nodig?

Hoofdnavigatie

Een fiets hoeft niet gedemonteerd te zijn. De vouwfiets mag ook mee in de Intercity direct als deze ingeklapt niet langer dan cm en niet breder dan 90 cm is. Deze moet ingeklapt en verpakt zijn en boven of onder de zitplaats, of op het balkon geplaatst worden.

Per persoon mag je n fiets meenemen. Druk dan op een van de links. In de zomermaanden juli en augustus gelden de spitstijden niet en evenmin op feestdagen of in het weekend.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws