Openingstijden de roestelberg kaatsheuvel

Geplaatst op: 25.08.2019

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd? Registreer met Facebook.

Stel sieniemienie18 een vraag over Roestelberg Café Restaurant De. Rondje Waalwijk Dit gerecht hebben we beide na drie happen laten staan en kenbaar gemaakt hierover niet tevreden te zijn. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.

Profiel Lid worden. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Na de mededeling van mijn kant dat ik deze betreffende gerechten niet af ging rekenen zijn ze uiteindelijk, na een veel langer dan nodig durende discussie, toch van de rekening gehaald.

Leuke sfeer en gezellig en snelle service. Eethuis Tolgahan. Datum van bezoek: februari Hamburger zag er goed uit, ruim voorzien van bacon en vertalen nederlands latijn spreekwoorden. Uiteindelijk maar gedaan omdat het zinloos is om over een drankje van 2 euro te gaan zitten steggelen. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

Lees ook onze privacyverklaring. Route toevoegen aan favorieten Fietsen Verken de omgeving van het vestingsta

In Roestelberg Café Restaurant De geweest? Deel je ervaringen!

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Nee, dat mag niet! Rondje Kaatsheuvel Start: Kaatsheuvel Fietsroute 31,87 km. Toon het menu Route. Goed eten en zeer vriendelijk personeel. Rondje Oisterwijk 48 km Start: Oisterwijk Fietsroute 48,06 km.

Wil je deze toch registreren. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Ik woon niet precies in de buurt en kom dus maar zo nu en dan, maar ook een van de vele speciaalbieren met een hapje erbij laat u goed smaken op het terras met zitplaatsen.

De koffie staat altijd klaar om te beginnen, openingstijden de roestelberg kaatsheuvel eerst met mijn hond naar de Druenense duinen te zijn geweest naar het restaurant. Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd, openingstijden de roestelberg kaatsheuvel. Personeel was wel erg vriendelijk. We konden eigenlijk niet kiezen.

Link openen in de route.nl app

Na een zonnig middagje vertoeven in de Drunense duinen met de kinderen en de hond naderhand met vrienden afgesproken op het terras voor een hapje en een drankje. Of we iets wouden eten, want 'zus en zo' is maar tot vijf uur te bestellen en daarna ligt het aan de gemoedstoestand van de kok. We gaven aan dat er duidelijk kraanwater was gezegd bij het opnemen van de bestelling en dat zijn collega dat opgenomen had en wij dus niet wisten dat dat niet kon de meeste restaurants bieden dit namelijk wel.

Drunense Duinen Start: Drunen Fietsroute 27,97 km! Probeer 7 dagen gratis. Dus gevoeld en inderdaad de burger was koud. Je Premium-lidmaatschap is verlopen. Vriendelijke bediening en heerlijk gelunched.

Openingstijden

Of log in met een e-mailadres. Geen nootjes bij de Duvel. Hotels in de buurt ». Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www, openingstijden de roestelberg kaatsheuvel. Deze link opent automatisch via de route.

Routes langs deze bezienswaardigheid Route toevoegen aan favorieten Wandelen Tussen bergen wielen Waalwijk Noord-Brabant 10,50 km. Keukens: Fransmaar wij gaan hier niet meer naartoe. We konden eigenlijk niet kiezen.

De pannenkoeken smaakten overigens prima, Nederlands. Minimum: 1Maximum: Datum van bezoek: maart Ad 0 punten. In zomer kunnen ouders op terras en kids in duinen spelen.

Initieel is de hond redelijk rustig maar nadat er een andere hond een tafel verder komt zitten blaft deze een paar keer. De koffie staat hier altijd voor je klaar, maar je kunt hier ook genieten van een speciaalbiertje op het terras.

Roestelberg heen Start: Dongen Fietsroute 14,96 km. Roestelberg Start: Kaatsheuvel Fietsroute 39,99 km.

Prima gelegenheid voor een hapje en een drankje. Perfecte plek om de kids "uit te laten" in de duinen en daarna hier te eten. Een leuke, gastvrije, inclusief de kernen Aarlanderveen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws