Alle camperplaatsen aan de moezel

Geplaatst op: 02.07.2019

S   Ook de voorzieningen zijn gratis Brodenbach Brodenbach beschikt over 2 gratis camperplaatsen: een langs de Moezel en een in het dorpje, bij de kerk foto. Na een wandeling langs de hoogtepunten van de stad fietsen we weer terug naar de camping.

In Longuich heeft wijnboer Feiten mooie plekjes, zo ingedeeld dat je uitzicht hebt op de Moezel. Mooie plek aan het water, ook veel ruimte om de camper. Luc en Rita schreef:. De camping wordt gerund door Nederlanders en de ontvangst is dan ook zeer vriendelijk. Joseph van de fam. Hallo Rita en Luc. Prachtig en rustig plekje voor drie campers, wordt nog uitgebreid.

Binnen in de camper is het wel warm. De Moezel is een heus camperwalhalla met overal campings en vooral veel camperplaatsen. Midden in het dorpje Piesport, direct aan de Moezel, is een gratis overnachtingsplek voor vier campers. Eller is nog kleiner dan Ediger maar ook hier mooie oude vakwerkhuizen en een Middeleeuwse kerk.

Aardige camperplekNEVERTHELESS.

Met de camper door de Moezelregio

We kopen een ventilator voor in de camper onze Trogir zal er blij mee zijn. De kilometer lange rivier stroomt door een romantisch landschap met mooi gelegen wijndorpen, hoge hellingen vol wijngaarden, historische steden, burchten en kastelen. Een flinke camperplaats vind je bij de ingang van de grote camping, op de rechteroever. Er zijn echter plaatsen die van oktober tot april gesloten zijn i.

We volgen de route van het kaartje dat we bij de VVV gehaald hebben. Enkirch S Erg grote plek met veel campers en alle voorzieningen.

Plek met alle camperplaatsen aan de moezel, die ook gebruikt mogen worden door voorbijgangers. Als we terug komen op de camping maken de mensen zich op voor het voetbal van vanavond.

Kerstmarkten Dsseldorf-Oberhausen 21 maart  door darnhem Published 21 maart Last modified 19 augustus Elke ochtend komt er een bakker op de camperplaats. Het centrum met zijn mooie oude vakwerkhuizen ligt achter de oude stadsmuren en boven het stadje ligt de burcht Stahleck midden tussen de wijngaarden. Anderhalve week naar de Moezel.

{{ ::item.Name }}

De Moezel ontspringt bij de Col de Bussang in de Vogezen op ca. Als we naar het centrum lopen blijkt dit toch wel minstens 3 km te zijn. Lees verder… Hoewel de camperplek niet direct is gelegen aan het water, is Jochen Clemens toch het adres waar we graag terugkomen! Wat een luxe.

We doen het vandaag rustig aan. Vreemd dat als je nagaat dat we al dertien jaar op hetzelfde adres wonen en onze tegenover buren niet eens kennen? Beide plaatsen worden aangegeven. De Moezel is een heus camperwalhalla met overal campings en vooral veel camperplaatsen. Aardige plaats, restaurantjes in de directe omgeving.

Advertenties

Langs de oever van de Moezel lopen goede wegen, zodat je alle krommingen van de rivier vanuit de camper aan je voorbij kunt laten trekken. Het koelt pas laat af. S   sani-service aanwezig en ook een gebouwtje met douches en toiletten en zelfs een wasmachine! Donderdag 8 juli.

  • Waarom de 15 minuten een trein voorbij komt, Sankt Aldegrund Langs de rivier, gelegen tussen sportvelden.
  • Alle camperplaatsen langs dit gebied van de Moezel hebben een overnachtingsprijs tussen 3 en 6 euro, tenzij anders vermeld.
  • Zondag staat Nederland in de WK finale tegen Spanje wat willen we nog meer.
  • Alle camperplaatsen langs dit gebied van de Moezel hebben een overnachtingsprijs tussen 3 en 6 euro, tenzij anders vermeld.

Camperplekken langs het middelste deel van de Moezel. Dinsdag 6 juli. Na een lekkere douche alle camperplaatsen aan de moezel een goed ontbijt fietsen we richting Bad Ems, maar niet erg storend is de autoweg aan de overkant van de rivier. Monschau ook wel de parel van de Eifel is een echt Duits Romantisch fotogeniek dorpje.

We fietsen naar de Globus, rustige plek voor ca. Neumagen Camperplaats bij de jachthaven op parkeeerplaats, een charmante kuuroordplaats tien km stroomopwaarts. Het enige wat misschien jammer is, het is een mega-store waar van alles te koop is.

Trittenheim Ruime camperplaats aan de Moezel, grotendeels bestraat. Onze favoriet! Leuk plaatsje, restaurantjes op loopafstand.

Het lijkt wel warmer dan gisteren, maar niet zeuren gewoon fietsen. Later in de middag ga ik nog een wandeling maken naar het 12e eeuwse kasteel, een flinke klim via trappen. Heel veel plezier. Ruimte voor ca!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws