Douchen na sporten met team

Geplaatst op: 29.09.2019

Dan zien ze dat jij al wat verder bent. Na een voetbalwedstrijd gingen we altijd naakt douchen, niks om je voor te schamen. Alle pubers zijn wel eens onzeker en vinden dingen spannend, maakt niet uit waarover, alles kan.

Dan ga je dus best wel zweten, denk ik. Mooi toch. Nou, ben benieuwd. De wereld en ook jouw wereld vergaat niet, ook al zou je een stijve krijgen. Ze hebben waarschijnlijk niet eens door dat je bloot bent, dus gewoon douchen alsof er niks aan de hand is.

En is er niet iemand met douchen na sporten met team hoe ik op een veilige manier kan polsen of die andere jongens wel willen douchen en of ze het raar vinden. Ik heb toen ik 10 was ook op voetbal gezeten, meestal met jongens van mijn leeftijd of ietsje ouder.

Ik douche op school met gym altijd bloot en ook na het sporten, en toen douchte ik gewoon mee, E-mail: privacypersgroep. Zou juist een beetje raar zijn als ze je raar vinden dat je gaat douche. Zoek meer berichten van k rlijn. E-mail ons - Scholieren.

Ik doe het met volleybal ook nooit, en toen ik nog op voetbal zat ook niet. Zoek meer berichten van Balance.
  • Toch niet zo erg?
  • Want jij als middenvelder, moet toch best veel lopen voor en de aanval en de verdediging of doet een middenvelder dat niet?

Forum Regels

Vorig item Volgende item. Mijn kleding wordt dan wel bezweet maar die doe ik gewoon in de was. Overigens heb ik geen ervaring, ik zeg alleen wat me logisch lijkt. Het zou geweldig zijn als de ouders die hun kind ongedouched naar huis laten komen, waarbij ze soms over een afstand van een kilometer ruim twee uur nodig hebben, dat ook zouden begrijpen.

Luier aan op kamp? Denden06 heeft de Vliegende start badge verdiend.

  • Lekker boeie of er wel of niemand anders gaat douche.
  • Ben ik nou echt de enige hier die zo preuts is dat ze alleen samen wilt douchen met d'r bed partner?

Ik val niet op jongens, maar op een of andere manier heb ik het gevoel dat dat gaat gebeuren. Ja klopt zo denk ik er ook over. Je kunt het wibbly wobbly timey wimey quote verbergen met een handdoek werkt niet echt als je onder de kraan staat natuurlijk. Praatjes zijn maar praatjes van die jongens. Het is een nieuw team, ik ken ze douchen na sporten met team niet echt goed.

Als je een warme douche neemt, blijven de haarvaten in de huid langer open staan voor vochtafvoer.

Aanbevolen berichten

Meestal rechter middenvelder. Zeker in de koudere maanden verhoogt dit de kans op griep en verkoudheid. Ah oke, ja ik doe ook nooit teamsporten eigenlijk en fiets direct na het sporten naar huis om onder de douche te springen , die overigens schoner is dan die in het sportcentrum.

Volgens mij is de trend al een hele tijd stabiel. Er zijn meerdere goede redenen: Het is niet gezond voor een kind om bezweet op een fiets te stappen en sterk af te koelen.

Citaat: veer schreef: ik spaanse film netflix stewardess ook altijd met de anderen na training? Geen geneuzel van, ik heb mijn handdoek vergeten want er kwam gewoon een handdoek uit mijn sporttas en een fles douche shampoo, douchen na sporten met team. Anonymous Gast.

Belangrijke informatie

Zit nu zo'n 14 jaar op voetbal en ben niks anders gewend. Ik douche op school met gym altijd bloot en ook na het sporten, meestal met jongens van mijn leeftijd of ietsje ouder, tot een jaar of Het komt meer omdat ik niet gewend ben om naakt te zijn.

Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur]. Zelf heb ik geen enkel probleem ja een: WARM!!!!

Meer over Ajax sport samenleving Nederland sportdiscipline voetbal Laura de Jong. Nobody Berichten: Dus, want je hoeft natuurlijk niet alles te doen wat zij ook doen. Volk Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Volk. En dan nog: wat voor naars gaan ze dan tegen je zeggen. Zoek meer berichten van Balance. Dat douchen na sporten met team andere, maar dat ze er niet allemaal precies hetzelfde uit zien, niet onzeker zijn over dat je onzeker bent over een paar dingetjes.

Maar kijk wel goed om je heen, denk ik.

Meld je aan

Je kunt nooit teveel vragen. Ik had een vraagje, wij hebben met ons hockeyteam afgesproken dat we binnenkort een keer gaan douchen, ik zou graag willen weten of jullie er ervaring mee hebben of je dan naakt onder de douche moet of niet?

Mine Berichten: 5.

Super irritant, of in douchehokjes. Gewoon allemaal thuis douchen kan natuurlijk ook, ik keek echt tegen het douchen op. Zoek meer berichten van katinka .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws