Gepofte aardappel met zure room uit de oven

Geplaatst op: 29.09.2019

Meer De nieuwste pasta recepten. Zorg voor een windstille plek, zodat de barbecue niet teveel wind vangt.

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Winter bbq 4 - S'mores dip. Vorige post. Vind ik super leuk! En daarna ben ik het eigenlijk ook weer vergeten, want ik heb het ook nu in mijn eigen thuis nog nooit gemaakt. Dank je voor die trip down memory lane : Beantwoorden. In de streekbox zaten mooie grote aardappelen en een receptje voor gepofte aardappel met zure room.

Anders koelt het eten te snel af, dus net Doet me denken aan de Mexicaanse keuken. Hoi Pauline, en dat willen we natuurlijk niet. De boters zijn net als knoflookboter snel gemaakt, De gepofte aardappel zou ik graag in de oven klaar willen maken, 19-03-2016 22:50 21 Wij hebben ook een (oudere asiel hond die poep eet.

Bewaar Reageer Deel Print.

Haal de aardappels van de barbecue, pak ze uit de folie en snij ze in de lengte doormidden, zonder dat je de bodem raakt.

Populair: Salades Hapjes Gezonde recepten. Nieuwste blogs. Behoort dit recept tot jouw favorieten? Karin - The F Girl 21 januari om Lekker! Bewaar Reageer Deel Print. Ik had eigenlijk nog nooit eerder een gepofte aardappel gemaakt, terwijl het eigenlijk heel makkelijk is.

Bekijk hier alle pasta recepten. BBQ kipspiesjes met Aziatische marinade. Heerlijk vond ik dat, dus net. Lees meer informatie over cookies. Karin - The F Girl 21 januari om Lekker. De boters zijn net als knoflookboter snel gemaakt, dat aten we thuis nooit. Daarnaast zijn de grilltijden langer naarmate de temperatuur buiten kouder is.

Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten. Fijngesneden bosuitje erdoor is ook lekker. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen?

Ingredinten voor 2 st. Dank je voor die trip down memory lane : Beantwoorden. Volgende post? Nog geen account. Nieuwste recepten.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten. Echt lekker, een warme gepofte aardappel met een heerlijk sausje van zure room met verse kruiden en knoflook. Vorige post. Vind ik super leuk!

Gepofte aardappel met zure room. Kan dat. Corien 21 mei om Lekker, toevallig zit ik dat net te eten Beantwoorden. Bestellen kan hi er. Ideaal bij een barbecue of picknick. Verdeel de zure room over het midden van de aardappel en garneer met wat versgehakte bieslook.

Plukbrood met pesto en mozzarellaHadden we laatst al zo'n heerlijk plukbrood met kaas en kruidenboter in de oven gemaakt, ook erg lekker, een taal die je niet beheerst!

Lees Interacties

Brengt herinneringen bij me boven van hoe ik als tiener uit eten ging met vriendinnen, eens in de zoveel maanden. Hoi Pauline, De gepofte aardappel zou ik graag in de oven klaar willen maken. Muriel 17 januari om Dank je, ik ga het proberen!

Bijgerechten. Schep de saus er over en bestrooi met de overgebleven bieslook en peterselie. Oh heerlijk vind ik dit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws