Hoe maak je een quiz in powerpoint

Geplaatst op: 23.09.2019

Veel van deze onderwerpen komen later nog aan bod. Juist die maken het spannend en leuk. Speciale aandacht verdient de Wikipedia-rubriek Trivia, goed voor leuke feitjes.

Veel van deze onderwerpen komen later nog aan bod. In de quiz krijg je een aantal vragen voorgelegd. Typ in het zoekvak het onderwerp waarbij je een foto zoekt. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Heb je een foto of ander onderdeel geselecteerd, dan kun je via Opmaak op het lint kiezen voor Naar voren , Naar achteren.

Inzenden kan tot 1 januari Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. In verband met zijn studie heeft Martijn zijn bijdrage aan dit blog voorlopig opgeschort. Hoe kan dit worden vermeden. Dat maakt de quiz extra spannend. Die hebben allemaal veel minder mogelijkheden.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Zo bedacht ik me laatst dat in Powerpoint een optie zit om gebruik te maken van de tijd, waardoor je na verloop van tijd automatisch doorgaat naar een volgende dia. Office How To Powerpoint pubquiz.

Rubrieken op alfabet

Hallo, ik ben nu zelf ook bezig met quizjes maken op powerpoint en de kinderen in de klas vinden het erg leuk. Speciale aandacht verdient de Wikipedia-rubriek Trivia, goed voor leuke feitjes.

Leuke vragen vinden is best lastig en een leuke pubquiz maken kost veel tijd. Inzenden kan tot 1 januari Klik dan hier!

Doordat het document in de cloud staat, kun je het altijd en vanaf het sinterklaasjournaal met dieuwertje blok apparaat aanvullen. Drukte leidt hoe maak je een quiz in powerpoint en een grappige vraag of antwoord is vele malen leuker dan een bewegend gifje. Gebruik liefst maar n foto op een dia.

Bovendien is dit een heel makkelijke manier voor docenten n leerlingen om zelf een quiz te maken. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Edmond Varwijk

Die hebben allemaal veel minder mogelijkheden. Gebruik liefst maar één foto op een dia. Of moet ik echt alle quizen gaan converteren naar een ander programma?

Nu we de onderwerpen hebben, beginnen we met de quiz. Klik dan hier. Flash Spring omgezet in Flash. Op de website Quizmaken. Ik werk voor het hele onderwijsveld: vanaf basis- tot en met hoger onderwijs. Ben je nog niet geregistreerd.

Vraag 01: Wat is een pubquiz?

Dit token is niet meer valide. Maar een pubquiz is geen presentatie en bij de opmaak moet je daar zeker rekening mee houden. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Je kunt een vraag stellen bij een foto, maar ook een foto gebruiken om een hint te geven of de deelnemers juist op een dwaalspoor zetten.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Tegenwoordig is iSpring gratis te downloaden? Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien hoe maak je een quiz in powerpoint relevanter voor je zijn. Lees meer over wat ik doe en heb gedaan in mijn portfolio.

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien? Pagina 2.

De schrijvers

Misschien dat anderen daar weer hun voordeel mee kunnen doen! Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. De grootste valstrik is de pubquiz te druk te maken.

Zo bedacht ik me laatst dat in Powerpoint een optie zit om gebruik te maken van de tijd, waardoor je na verloop van tijd automatisch doorgaat naar een volgende dia.

Hiermee bepaal je bij overlappende delen wat voorop en wat achteraan komt. Leuke vragen vinden is best lastig en een leuke pubquiz maken kost veel tijd. Bevestig met Invoegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws