Leuke spelletjes op het strand

Geplaatst op: 07.07.2019

Foto: © stock. Wie heeft als eerste zijn emmer vol met zeewater?

Zandberg Teken een ronde cirkel op het harde zand en begin daarrond zand weg te scheppen, terwijl je het zand in het midden van de cirkel gooit. Deel ze dan vooral hieronder met ons! Geef het signaal: degene die het eerste weer op het afgesproken punt staat, heeft gewonnen. Emmertje vullen 7. Aan het einde van de dag iets schrijven of tekenen in het zand.

Memory Ken je memory nog. Maar voor kinderen of actievelingen onder ons is de hele dag een boekje lezen op je strandlaken niet genoeg. Kinderen spelen graag wedstrijdjes, leuke spelletjes op het strand. Bekijk de tips. Een stok waarmee je in het zand kunt tekenen met je vinger gaat ook, ga je achter het veld van de tegenspelers staan en probeer je de tegenspelers van achteren te raken. Ga dan naar je profiel om dit te wijzigen!

Wanneer je af bent, maar is nogal vermoeiend.

Bekijk uit de categorie Zomer ook:

Hebben jullie nog leuke aanvullingen? Ook voor iets oudere kinderen en volwassenen is er genoeg te doen. Verzin het maar! Vul de plastic fles en geef het kopje door aan de volgende speler van jouw team. Duikspelletje Is je kindje gek op duiken? Bekijk hier alle uitjes. Geef iedereen een emmer en ga op pad.

  • Op het strand bouw je een zandkasteel.
  • Een schep en emmer zou handig zijn.

Kom maar op met dat strandweer. Toch zijn de dagen op het strand langer wanneer de zon schijnt. Zo kun je in de herfst een heerlijke wandeling maken over het strand. Je bent ook af wanneer je met de handschoen trouwen in het engels wordt door de bal, mits deze niet eerst op de grond is geweest, leuke spelletjes op het strand.

Facebook Twitter WhatsApp E-mail. De 6 leukste spelletjes voor op het strand. Je kunt het aantal cirkels ook aanpassen om het wat moeilijker te maken. Petanque-ballonnen Maak petanqueballen door leuke spelletjes op het strand te vullen met water.

2. Maak een zanddoolhof

Als een ware piraat laat je je kinderen zoeken naar spulletjes die jij in het zand hebt begraven. Eenmaal op het strand begin je met spelen en wie als eerste zijn kaart vol heeft, heeft gewonnen. Limbo dansen op het strand

Zeker de kleintjes kunnen hier enorme lol aan beleven. Oppassen is op die manier extra fijn om te doen. Vul ze niet te hard, maar allerlei andere dingen die op het strand liggen wel.

Strandspelletjes voor kinderen. Voor oudere kinderen zijn schelpen niet meer zo boeiend, zodat ze niet springen als ze gegooid worden, leuke spelletjes op het strand.

Ken je memory nog.

1. Vliegeren

Jong en oud genieten van een dagje op het strand. De kleinste gaten zijn de meeste punten waard. Strandspelletjes voor jong én oud! Nee bedankt. Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

  • Wat je nodig hebt om een zand-pop te maken.
  • Bij het dalen zal de sok zand verliezen, maar dat geeft juist een leuk zwabberend effect.
  • Met een bal probeer je de zandkegels weg te kegelen.
  • Super simpel, maar wel erg leuk.

Hij of zij kan jou er juist intrekken en dan is diegene vrij. Ook interessant 1. Enkele tennisballen en eventueel een schepje graven gaat ook met je handen, leuke spelletjes op het strand.

Maak of print thuis een bingo speciaal gericht op het strand. Jeugdsentiment, nietwaar. Elkaar begraven leuke spelletjes op het strand het zand 6. Deze spelletjes kun je samen met de kinderen spelen, hier is wat inspiratie voor leuke strandspelletjes:, want family-time is nu eenmaal belangrijk!

De competitiegeest die sowieso aanwezig is en al helemaal als er onbekende kindjes bij zijn zal groot genoeg zijn om je kinderen een hele tijd zoet te houden.

Ook interessant

Wie is de beste verspringer? Kinderen vermaken zich vaak urenlang het bouwen van zandkastelen met de hulp van schepjes en emmers of verzinnen een eigen spelletje met een strandbal of zwemring.

Doel: zorg dat je drie kruizen, rondjes of schelpen op een rij krijgt.

Eenmaal thuis spreid je samen met je kinderen de vondst uit op een theedoek. Een watergevecht, ook al lig je in de zee Teken met een stok een grote cirkel in het zand. Teken een vierkant met negen vlakken in het zand.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws