Parkeren omgeving world forum theater

Geplaatst op: 13.07.2019

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Ontbijt was prima.

Hotel bekijken. Reistype: Reisde alleen. Nederlands Gemiddeld Vanaf het treinstation reist u met de trein of RandstadRail binnen 5 minuten naar het centrum van Den Haag.

Gepubliceerd: 11 juli Laatste wijziging: 1 augustus Staten Hotel. Ga verder. Hongaars 1. Het personeel aan de receptie is heel vriendelijk, behulpzaam en kent zijn talen! Betaal het gevraagde bedrag en u kunt uitrijden.

Gaat u naar het centrum van Den Haag of naar Scheveningen?

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Parkeer uw auto en ga verder op de fiets. Geen toegang.

De ontvangst was vriendelijk. Datum van verblijf: maart Speciale Aanbieding Klik voor details. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig.

Wie zijn wij. Met parkeren omgeving world forum theater ticket betaal je de gewone tarieven. Gepubliceerd: 11 juli Laatste wijziging: 1 augustus Parkeer uw auto op een gereserveerde parkeerplek en fiets in 14 minuten naar de boulevard van Scheveningen.

Kindest regards, Krijn Taat General Manager. Hotel bekijken.

Openingstijden

Strak ingericht hotel met ruime kamers. Parkmobile steden. Er zijn 2 oplaadpunten voor elektrische auto's. Parkeer uw auto op een gereserveerde parkeerplek en fiets in 14 minuten naar de boulevard van Scheveningen.

Schrijf een beoordeling. Parking niet echt nodig? De rekening was nogal onduidelijk. Vanaf het treinstation reist u met de trein of RandstadRail binnen 5 minuten naar het centrum van Den Haag. Beoordeeld op 18 mei Prima hotel.

Praktische informatie

Inclusief ontbijt. Court Garden Hotel. Noors 3. Reistype: Reisde met een partner.

Hotels in de buurt. Datum van verblijf: mei Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app. Reist u verder met de trein. Noors 3. Prijzen weergeven. Datum van verblijf: juli Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig.

Connect with us!

Kijk op www. Filters Parkeren op straat. Speciale aanbieding! Datum van verblijf: juli

Dan is het de organisatie van het ontbijt! Inclusief ontbijt. Vraag dan een Probeerpas aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws