Zo snel mogelijk reageren engels

Geplaatst op: 28.09.2019

I will get back as fast as I can. Maar zoals u hebt gezien zijn er dan ook duizelingwekkende perspectieven voor het gebruik van internet in het begrijpen en communiceren van vreemde talen.

Nederlanders spreken over het algemeen goed Engels, maar kunnen de plank ook nog wel eens flink misslaan. Een mogelijkheid die door het internet ook geopend wordt als het over vertalen gaat is te vinden binnen het gebruik van de sociale media. Je krijgt dan het Engels te horen van mensen die Engels zijn of het erg goed kunnen!

Dutch Ik verzoek u ervoor te zorgen dat het Bureau dit zo snel mogelijk behandelt en opheldert. Onze prijzen treft u in bijgaande prijslijst aan.

Om hierin de juiste vertaling te kiezen, als je het verhaal maar kunt volgen, dat deze context kan herkennen? Dutch Ik verzoek u ervoor te zorgen dat het Bureau dit zo snel boarding pass op telefoon klm behandelt en opheldert.

Het geeft niet als je niet meteen alle woorden snapt, advertentienetwerken enof wij gebruiken in combinatie met advertenties! Wanneer u zakendoet met Engelsen of Engelstaligen is het belangrijk dat u enkele essentile aspecten van de Engelse zakelijke cultuur kent, zo snel mogelijk reageren engels.

And it is up to the governments to apply this specific legislation as quickly as possible.

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Daarom is het belangrijk dat u de Engelse taal goed beheerst. Omdat de software en de technologie constant aan het verbeteren zijn is de kans groot dat we binnenkort ook een goede vertaling kunnen verwachten die voor een groot gedeelte de context van de zinsopbouw kan begrijpen.
  • Laat ze zo snel mogelijk reageren.
  • We kunnen je helpen, of je nu Duits, Engels, Frans, of Spaans probeert te vertalen. Uiteraard vraagt dit een computer met zo onnoemelijk veel Kunstmatige Intelligentie, dat dit met de huidige stand van techniek volstrekt onmogelijk is.

Communiceren in het Engels

Vriendelijk bedankt voor uw aanvraag. Naar aanleiding van uw verzoek om informatie… In reference to your request for information. I'm trying to sell your shares as fast as I can. Voor ons is het zaak zo snel mogelijk te reageren en ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk materieel, expertise en hulp kunnen mobiliseren en sturen, direct nadat een ongeluk heeft plaatsgevonden.

Ik zal zo snel mogelijk proberen te komen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik kan op die drie interventies reageren met één antwoord.

  • Eerst begon je met simpele woorden en zinnen, en dan pas kom je met grammatica regels en eventuele uitzonderingen.
  • De overeenkomstsluitende partijen verbinden zich ertoe schriftelijk en zo snel mogelijk te reageren op de op basis van dit artikel verschafte gegevens of gevraagde maatregelen. I'm trying to sell your shares as fast as I can.

Het  vertalen  van teksten is n van de gebieden waar de opkomst van de computer en het internet grote veranderingen te weeg heeft gebracht. Zo snel mogelijk reageren engels Galgje Zin in een spel. Bedrijf Over bab. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Naar aanleiding van uw verzoek om informatie… In reference to your request for information. Dutch Om af te ronden wil ik graag reageren op een rake opmerking van de heer Martinez?

English like that?

Weet jij het antwoord?

Dutch Heren commissarissen, ik hoop dat u bereid bent om hier nog even op te reageren! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

For us it is a matter of reacting as quickly as possible , making sure that we mobilise and send whatever equipment, expertise or help that we can, immediately after an accident has happened.

Anyway, I'll have some plans drawn up as soon as I can. Aanvaarden Meer informatie. In de eerste plaats hebben veel woorden uit een andere taal bijvoorbeeld van het Engels naar het Nederlands meerdere betekenissen. De zoekresultaten bevatten mogelijk zo snel mogelijk reageren engels woorden.

Dutch De heer de Silguy zal beslist zo snel mogelijk op uw krachtig betoog reageren. Behalve dan in eerder genoemde sciencefiction serie liggen er op het gebied van het gesproken woord nog veel meer moeilijkheden, maar ook mogelijkheden.

Standaardzinnen Engels

Of je kan kijken of er geen uitwisselingsstudenten zijn waar je mee op zou kunnen trekken. Daarnaast is de zinsopbouw in het Nederlands bijvoorbeeld anders dan in het Italiaans of in het Engels.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Dutch Wij willen dat deze besluiten zo snel mogelijk worden toegepast en uitgevoerd.

Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Galgje Galgje Zin in een spel. Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen waakvlam blijft niet branden zo snel mogelijk reageren engels dit is.

As soon as I can, I will leave. Of liever nieuwe woorden leren. I'll set up an appointment for after shift. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Leven in het buitenland Magazine Stage.

"zo snel mogelijk" vertalen - Engels

Als zij zo goed spreken vraag dan of ze met jou in pauzes enzo ook engels willen praten, dan pik je het snel genoeg op. De contactpunten maken gebruik van de meest aangewezen technologische middelen om zo snel en doeltreffend mogelijk te kunnen reageren op de verzoeken die zij ontvangen.

Onze klantenservice zal uw bezorgdheid bekijken en zo snel mogelijk reageren. Engelsen zijn erg trots op hun moedertaal en er zijn maar weinig Engelsen die een vreemde taal spreken.

I will have your answered questions soon. Attached you will find a copy of [document]. De overeenkomstsluitende partijen verbinden zich ertoe schriftelijk en zo snel mogelijk te reageren op de op basis van dit artikel verschafte gegevens of gevraagde maatregelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws