Zoo antwerpen met de trein

Geplaatst op: 26.06.2019

Type reiziger. Van Synagoge, Kalmthout 42 min.

Via de website Aan de automaten Aan de loketten. Er zijn verschillende mogelijkheden om een drankje te drinken of te eten, ook is er een plek met banken en tafels om een zelf meegebrachte picknick te nuttigen.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Stap in en vertrek op safari. Actueel volg hier je trein storingen en werken dienstregeling per station of treinnummer vertragingsattest.

Nederlands 1. Herlaad de pagina. Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Beoordeeld op 19 juni Dierentuin. De Zoo op zich is heel goed en proper onderhouden.

Reizen met meer groepen en scholen met je huisdier. Stel leo een vraag over Antwerp Zoo Dierentuin. Tijd van het jaar.
  • Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar Zoo Antwerpen te vinden. Bespaar geld.
  • Waar kopen? Vind tickets en tours.

Reis naar het buitenland Inspiratie voor uitstapjes. Engels Deens 7. Inloggen Lid worden. Welke Treinlijnen stoppen nabij Zoo Antwerpen?

  • Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar Zoo Antwerpen te vinden. ZOO Antwerpen trekt gemiddeld één miljoen bezoekers per jaar, met een uitschieter van meer dan 1,3 miljoen in
  • Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren.

Lijst wordt bijgewerkt Misschien kunnen ze dit beter plannen in de winter. Een hele dag lang diertjes kijken in een fantastisch verzorgd park. Beroepen overzicht knelpuntberoepen vacatures! Vreselijk Aanvaarden Cookies aanpassen. NMBS-stations Zoek een station koop je biljet aan zoo antwerpen met de trein automaat in het station stationsreglement.

Boek uw treinticket

Bedank frank v. Brilbeertje Tinka klimt in de bomen en de hangmat, en op mama. Taal wijzigen. Ontdek alle Bus of Treinlijnen die je kunt nemen om naar Zoo Antwerpen te reizen.

Home NMBS. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Engels Maak een ritje op het Reuzenrad van de ZOO.

Toch een fantastische dag gehad.

Trein naar Dierentuin Antwerpen

Beroepen overzicht knelpuntberoepen vacatures. Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Nieuws persberichten. Individuele voordelen senioren verhoogde tegemoetkoming kinderen jaar grote gezinnen naar alle kortingen Volwassene 18 t.

Meer beoordelingen bekijken. Home NMBS. Lijst wordt bijgewerkt Aanbod voor werknemers welk abonnement past het best bij mij. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Heel goed Auto of fiets aan het station parkeren aan het station huur een auto aan het station huur een fiets aan het station.

Plan je bezoek

Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Zoo Antwerpen. Meer talen. Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden.

Beoordeeld op 19 juni Dierentuin.

Zweeds 2. Spaans Tijdens deze jaren is er een indrukwekkende verandering gebeurt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws