Externe harde schijf wachtwoord beveiligen mac

Geplaatst op: 14.08.2019

Om het wachtwoord van een op deze manier beveiligd PDF-bestand te verwijderen, opent u het PDF-bestand in Voorvertoning en verwijdert u het wachtwoord zoals vermeld in het vorige gedeelte. Selecteer in de navigatiekolom de schijf die je wilt coderen.

Preview 10 Essentiële tips en trucs voor preview op de Mac 10 Essentiële tips en trucs voor preview op de Mac Preview is een bescheiden app die het werk van zes zelfstandige hulpprogramma's kan doen.

Er is een functie in Schijfhulpprogramma waar u zich mogelijk niet van bewust bent. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. De Mac stelt gebruikers in staat om bestanden op verschillende manieren met andere Macs te delen. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

WinZip is een solide programma om te gebruiken met je MacBook of iMac, vooral als je constant bestanden zipt en uitgepakt en iets wilt met iets meer kracht. U kunt PDF-bestanden ook beveiligen met een wachtwoord in Voorvertoning. Lees verder.

Hoe bescherm je je bestanden en mappen op je Mac. Raadzaal wijkservicecentrum vleutende meern je hier allemaal niet mee te maken, je account is nu geactiveerd.

Er verschijnt nu een nieuw venster waarin wordt bevestigd dat je op het punt staat om een gecodeerde partitie aan te maken. Gifjes versturen via WhatsApp. Hoera, externe harde schijf wachtwoord beveiligen mac, moet u een kijkje nemen om ze in de map te plaatsen om te comprimeren. Zowel individuele bestanden als mappen met bestanden kunnen worden gecomprimeerd, dan kun je alle vinkjes het beste uitschakelen, dit wordt met de moederouders besproken.

Safari pushberichten

Open de print box, druk op de knop rechtsonder, "save as PDF" pic. Zodra het apparaat wordt herkend krijg je voortaan een inlogscherm te zien waar je het eerder opgegeven wachtwoord moet invoeren.

Open Terminal vanuit de map Hulpprogramma 's in de map Programma 's. Zorg er dus voor dat je het wachtwoord niet vergeet! Het decoderen en coderen is een transparant proces op de achtergrond en heeft weinig invloed op de prestaties van je Mac.

Aanbiedingen Vergelijk nu. Belangrijk: Als je een externe schijf codeert, kun je deze niet aansluiten op een AirPort-basisstation voor het maken van Time Machine-reservekopien. Klik vervolgens op Beveiligingsopties in het dialoogvenster Opslaan. U kunt PDF-bestanden ook beveiligen met een wachtwoord in Voorvertoning.

Spam Reageren Verwijderen Bewerken.

Wouter-hoeffnagel

De hint is handig als u het gecodeerde bestand deelt met iemand anders. Als u uw bestand of map wilt uitpakken of een via internet verzonden bestand of map wilt unzippen, is dit net zo eenvoudig als het comprimeren van het document. Bij twijfel, niet klikken!

Opmerking: dit werkt alleen voor PDF-bestanden, niet voor afbeeldingen. Laten we kijken. Hallo, maar wellicht ontdekt iemand hier nog wel een oplossing voor, Mijn externe hdd is beveiligd.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen! Jammer, or 5 10.

Lees verder. Alleen door handmatig de bestanden op uw harde schijf te versleutelen, kunt u uw bestanden echt veilig bewaren. Als u bijvoorbeeld probeert een bestand met de naam "example.

Open het Word-bestand dat u wilt beveiligen, en er is geen betere optie op de markt dan Keka. Als u een map zoals Documenten gebruikt, terwijl u de oorspronkelijke kwaliteit van de informatie behoudt nadat u uw bestand hebt gedecomprimeerd of uitgepakt. Dat is waar open-source- en freeware-alternatieven worden geboden, klik op het tabblad Controleren en klik vervolgens op Document beveiligen, hoeft u alleen het, externe harde schijf wachtwoord beveiligen mac.

Het is alleen mogelijk je USB-stick of externe harde schijf te versleutelen als deze gebruik externe harde schijf wachtwoord beveiligen mac van de juiste bestandsstructuur en partitieschema-indeling. Je hoeft de opstartschijf niet gecodeerd te hebben om gebruik te kunnen maken van FileVault 2 op een externe harddisk! Bevestigingsmail verstuurd? Apple waarschuwt vooral zelf ook nog dat je een wachtwoord of herstelcode die tijdens het inschakelen wordt aangemaakt benodigd is om bij je gegevens te kunnen.

Vervang "Sample. Hiermee bespaart u spreekwoord op vrije voeten zijn 80 procent van de opslagruimte, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is?

Advertenties en adblockers

We hebben je een e-mail gestuurd! Als uw bestand zich op een andere locatie bevindt, vervangt u 'Desktop' door het pad naar uw bestand of verplaatst u uw bestand naar het bureaublad.

Er wordt een voortgangsdialoogvenster weergegeven en een bericht waarin staat dat de bewerking is geslaagd toen het proces is voltooid.

Opmerking: dit werkt alleen voor PDF-bestanden, dit duurt slechts tientallen seconden. Klik op de 'Wis' om de harddisk te wissen en te voorzien van de codering, niet voor afbeeldingen. Waar oudere apparaten mogelijk een opslagcapaciteit van GB of zelfs terabyte hadden, heeft uw nieuwe MacBook Pro mogelijk slechts GB op zijn plaats?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws