Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje

Geplaatst op: 07.08.2019

Sonja Kroes zegt:. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en kleine broertje, geniet er goed van zo met zijn 4tjes.

Als je schrijft wat er in je hoofd zit, komt je kaart oprecht over. Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. Groetjes Daphne. Dag Django, Je hebt ons wel laten wachten zeg! Groetjes, Menno. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Loek.

Geniet er maar lekker van, dus nu is het wel klaar ;- Veel plezier en geluk, maak het je moeder niet te moeilijk. En Esperanza jij natuurlijk ook heel erg gefeliciteerd met gefeliciteerd met jullie zoon en broertje kleine broertje. Bekijk dan ook onze felicitatiekaartjes voor geboorte. Geniet van de tijd die komen gaat en alle mooie momenten daarna. Van alles wat, 2016.

Home page - groeten - traditionele. Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon geboortekaartje Elke baby die geboren wordt brengt liefde, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk  Twee kindjes om te knuffelen Twee kindjes om te verwennen Wat een geluk zal het voor jullie zijn Dit stelletje eindelijk te kennen Gefeliciteerd met jullie kanjer!

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Zoek je een tekst voor het geboortekaartje van je eigen zoon of dochter? Geboortekaartjes Zoon Dochter Tweelingen. Elke baby die geboren wordt brengt liefde, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk  Twee kindjes om te knuffelen Twee kindjes om te verwennen Wat een geluk zal het voor jullie zijn Dit stelletje eindelijk te kennen Gefeliciteerd met jullie kanjer!

Onze vent heet LOEK, weegt gram en is 50 cm groot. Susan Keizer zegt:.

Wat een scheetje. Hey Jeroen Gefeliciteerd!!. En Esperanza jij natuurlijk ook heel erg gefeliciteerd met je kleine broertje. En dan kan het grote genieten hopelijk echt beginnen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Babyblog’s favorites

Veel geluk voor jou en je gezinnetje. We hopen dat jullie een fijne kraamtijd mogen hebben en dat alles goed mag gaan. En wat een geweldige naam.

Van alles wat, gefeliciteerd met jullie zoon en broertje, Je hebt ons wel laten wachten zeg. Een geheim onthuld Een wiegje gevuld Een kindje uniek Een kindje klein Wat zullen jullie gelukkig zijn Je ouders hebben er hard voor moeten zweten Maar mochten je na 9 maanden eindelijk welkom heten Nu is iedereen ontzettend blij En schuiven wij aan in de rij.

Ziet er goed uit. Dag Django, dus nu is het wel klaar ;- Veel plezier en geluk. E-mail vereist Adres wordt niet getoond.

Marieke zegt:.

Felicitatie teksten voor opa en oma!

Liefs, Babs. Jongen Meisje Tweelingen. Groetjes Sanne. Lieve allemaal bedankt voor jullie steun, support de afgelopen dagen, weken, maanden en jaren.

Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje Loek. Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven. Welkom op mijn gastenboek. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje met jullie zoon.

Susan Keizer zegt:. Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje. Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon opgroeit. Vaak op je site gekeken… wanneer is het zover… Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon en broertje.

Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter!

Liefs van mien. Heel veel geluk samen!! Lieve allemaal!

Hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige ventje…. Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe. Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws