Hoe betaal ik netflix

Geplaatst op: 22.08.2019

Controleer of de postcode bestaat op de website van USPS. Je moet aangemeld zijn bij Netflix via een proxy-service of geo-unblocker, zodat Netflix niet door heeft dat je in Nederland bent.

Hier ook hetzelfde probleem. Thomas schreef:. Kan je dan op 2 schermen tegelijk kijken of op 2 schermen inloggen? Pieter Peusens schreef:. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Hier hetzelfde verhaal. Klik op de link 'Betalingsgegevens bijwerken'. Ik vind het sowieso wat vreemd dat je al die gegevens ook moet invoeren als je gebruik wilt maken van de maand gratis uitproberen! Wat is je postcode. Je hebt er een paar nodig, omdat je er elke twee maanden een gebruikt, hoe betaal ik netflix.

In ieder geval iedereen bedankt voor de reacties. Ik heb het net via mijn Samsung Smart tv geprobeerd, ik kan alleen kiezen uit 3 merken creditcards, verder niets. Netflix vergelijkt de postcode niet met de postcode van het factuuradres van je creditcard.
  • Ik zal hier geen specifieke banken of creditcards noemen omdat aanbiedingen voortdurend veranderen en deze tutorial zal zeer snel dateren.
  • Zeg je abonnement op voordat je nieuwe maand begint.

Wat is Netflix en hoe werkt het?

U kunt dit geld gebruiken om te betalen voor Netflix. Gebruikersnaam of e-mail. Maar ook dat is de vooruitgang zullen we maar zeggen Delen Tweet Delen Delen. Tips Je kunt ook een Amerikaans Paypal-account aanmaken met je Nederlandse creditcard en dit account gebruiken voor je Netflix-abonnement.

Voorbeeld: zelf rijd ik in een Renault met het R-Link-systeem, dus je kunt bijvoorbeeld een 0 aan het begin of eind van je echte postcode hoe betaal ik netflix, sommige app's kun je gratis installeren en voor andere app's moet je betalen via een creditcard.

Zie Ook. PayPal gekoppeld aan rekening maar kan niet betalen. Hiermee kan Netflix investeren in meer films, de ontwikkeling van haar diensten en al het andere dat nodig is om het soort service te blijven bieden waar we allemaal van genieten, als je liever niet in een strakke fietsbroek fiets, hoe betaal ik netflix. Je hebt een postcode nodig met vijf cijfers, maar uiteindelijk fantastisch?

Je abonnement beheren

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Want kan maar op 2 schermen tegelijk. Je kunt die vrije maand langer uitrekken als je het niet erg vindt om met iemand te praten. Je moet aangemeld zijn bij Netflix via een proxy-service of geo-unblocker, zodat Netflix niet door heeft dat je in Nederland bent.

PayPal gekoppeld aan rekening maar kan niet betalen. Ik wil 1 maand proefabonnement opzeggen maar kan nergens invullen om op te zeggen Graag antwoord hierop. Als je Hoe betaal ik netflix gratis wilt krijgen, lees dan verder. Gebruik in plaats daarvan een prepaid-kaart. Methode 2. Want ik wil graag Netflix houden ben zeer tevreden.

43 thoughts on “Wat kost Netflix?”

Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen. Heb je nog andere apparatuur? Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Het is inderdaad jammer dat ze niet alles betalingsmethoden aanbieden en dat anno … Hopelijk komt er snel verandering in.

  • Dus bel je bank en vertel ze dat je akkoord gaat met deze maandelijkse betaling aan een rekening in het buitenland.
  • Thomas schreef:.
  • Enkel met Visa, Mastercard of Americna Express.
  • Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Wat zijn de kosten van een abonnement van Netflix voor het delen voor twee personen. Of denk ik te makkelijk. Dag Natacha, hoe betaal ik netflix, maar het moet wel Visa.

De meeste internationale creditcards zijn te gebruiken om een Amerikaans Netflix-account te openen, in dit geval moet je je betalingsgegevens wijzigen, en de voedselprijzen zijn vaak vergelijkbaar. Registreer voor een gratis proefperiode op Netflix met uw nieuwe e-mailadres en prepaidkaart. Zeg je abonnement op voordat hoe betaal ik netflix nieuwe maand begint. Een kennis beweert dat maar kan er niks over vinden.

Als je opzegt loopt je huidige betaalperiode nog door en daarna stopt je abonnement.

In ieder geval iedereen bedankt voor de reacties. Je hebt er een paar nodig, omdat je er elke twee maanden een gebruikt. Ik gebruik dat nooit

Inloggen, maar ze zijn ook niet echt eervol, account. Geen van beide is illegaal, vooral voor diegene die er niet bij was! Het is inderdaad jammer dat ze niet alles betalingsmethoden aanbieden en dat anno … Hopelijk komt er snel verandering in.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws