Hoe lang haar in laagjes knippen

Geplaatst op: 03.10.2019

De staart moet bovenop je schedel zijn, niet op de kruin van je hoofd. Maris Maria Renne.

In dit artikel: Je haar voorbereiden op de knipbeurt Je haar laagje voor laagje knippen Snelle methode Bronnen. Zelfs vlak na het borstelen ziet het er pierig uit. Trek het langs de zijkant van je gezicht en glij met je vingers tot het punt waar je wilt dat de laagjes aan de zijkant moeten komen. Jaaa, zo doe ik dat ook! Investeer in een goede schaar.

Krijg ik daardoor niet te veel volume?

Gebruik een plantenspuit met water om het nat te houden terwijl je werkt. Methode 1. Digitaal examen Contacteer ons Online inschrijven. Dit is te zien op het waterpasmetertje op de clip zelf. Knip de rechter voorkant.

Als je klaar bent met knippen, controleer je alle laagjes om te zien of ze zitten hoe je dat wilde. De laagjes maken dun haar alleen maar erg springerig en dat is vast niet het effect dat je wilt. Het stukje haar halen we eraf met een tondeus en niet met een schaar.
  • Hieronder laat ik zien hoe ik mijn eigen haren in laagjes knip.
  • Als je haar heel dik is, moet je de staart in meerdere knipjes afknippen.

Wel of geen laagjes als je dunne steile haren hebt?

Bij dik haar dat erg zwaar aanvoelt kunnen laagjes toch mooi staan. Knip het uiteinde van de paardenstaart af. Lange lagen betekent dat de afstand tussen de kortste laag en de langste laag groot is. Ik kan geen URL posten denk ik? Haha, ik zag je filmpje en heb het vanavond gedaan… zonder twijfelen, gewoon gedaan! Het is het makkelijkst om ondersteboven te gaan hangen en met een kam alles bij elkaar te kammen.

Ik ben ook een zelfknipster hoor. Laat het haar los, kapsels en haarverzorging. Ik kan geen URL posten denk ik. Dan is onze Kappersopleiding in Amsterdamschuif het elastiek dan zover dat er nog maar 2 tot gasverbruik per maand grafiek cm haar uitsteekt, hoe lang haar in laagjes knippen.

Een tweede spiegel om de achterkant te kunnen bekijken is ook aan te bevelen! Mijn tip is om de bestaande laagjes na te knippen. Als je subtiele laatjes wilt, Antwerpen of Hasselt misschien iets voor jou. Wil je alles weten over haarstijlen, gebruik de kam om een nieuwe pluk op te tillen.

Bij een langwerpig gezicht zijn laagjes vaak juist een goed idee, om het gezicht daardoor wat breder lijkt. Laat je adviseren door een professionele kapper.

Als je graag de look van een beroemdheid wilt, bekijk dan of dat kan met jouw haar.

Dat je dat durft zeg. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.

Als je wilt kun je nu proeverij de open keuken aan de zijkant en achterkant van je haar knippen. Gebruik een kam om het voorste deel van het bovenvak op te tillen. Zo lief.

Wel of geen laagjes als je dik haar hebt?

Haal het elastiekje eruit en bekijk je laagjes. Knip het voorste bovenvak. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

  • Die methode geeft een goed genoeg resultaat, maar ik knip het droog nog even verder in model, omdat mijn haar niet overal even sterk krult.
  • Kam dit "bovenvak" naar voren en kam dit haar aan beide kanten recht naar beneden, zodat de twee secties duidelijk door een lijn gescheiden worden.
  • Schuif het elastiekje naar beneden, richting de punten van je haar.
  • De staart moet bovenop je schedel zijn, niet op de kruin van je hoofd.

Oh mijn god jij hebt lef. Als je klaar bent, ziet het er gelaagd uit. Ook op deze manier? Wil je alles weten over hairstyling en mensen adviseren en helpen met het aanmeten van een kapsel dat perfect bij hen past.

Als je wilt kun je nu laagjes aan de zijkant en achterkant van je haar knippen, hoe lang haar in laagjes knippen. Leuk filmpje? Daaronder knip je je haar af.

Je eigen haar in laagjes knippen

Knip liever met je schaar in een hoek, dan dat je het recht afknipt, zodat de laagjes er zachter uitzien. Ik zou het zelf echt niet durven, ik ben veel te gehecht aan mijn haar, maar ik vind het bij jou best goed gelukt! Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Knip de linker voorkant. Maak je haar klaar om te gaan knippen. Dan is onze Kappersopleiding in AmsterdamAntwerpen of Hasselt misschien iets voor jou.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws