Speeltuin met restaurant gelderland

Geplaatst op: 03.10.2019

Hoewel het een onderdeel is van een recreatiepark, bent u natuurlijk ook van harte welkom als u alleen een hapje wilt eten in ons restaurant. Street food.

Gelegen in het prachtige recreatiegebied Rhederlaag is de Veerstal een aangename plek voor watersportfanaten. Nieuws Openingstijden 28 februari Gaat u graag naar een restaurant? Niet dat er naar hartenlust gerend mag worden, maar achter in de zaak is een in Rivierenland-stijl ingerichte speelruimte. Deze foodfestivals wil je niet missen! Reserveer een tafel. Zoekopdracht wissen.

Zakelijke bijeenkomsten. Shabu Shabu Apeldoorn Apeldoorn. Recreatiepark Jachthaven Restaurant Indoor-speeltuin Bowling. Wat te doen. Nieuws Openingstijden 28 februari Heeft u vragen. Restaurant Wally Nijmegen.

  • Wat te doen. Heerlijke ongedwongen sfeer.
  • Bij Pannenkoekenhuis De Stapelbakker bakken ze de lekkerste pannenkoeken en poffertjes van biologische ingrediënten. Er is één ding dat het sowieso altijd goed doet bij kinderen: pannenkoeken!

Indoor speeltuin Gelderland in een bijzondere setting

Deze diashow vereist JavaScript. Vis en zeevruchten. Namens het hele team van harte welkom! Ben je op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in de Gelderse streken?

Heeft u vragen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Gelderland gevonden. Keuken open tot max.

Heeft u vragen. In het restaurant is bovendien nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek.

Heerlijke ongedwongen sfeer. Restaurant in Gelderland voor jong en oud De Veerstal staat voor gezelligheid en sfeer. Lekker eten kun speeltuin met restaurant gelderland er natuurlijk ook.

Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Mooi uitzicht. Zij kiezen voor Nederlands vlees van geselecteerde dieren die de beste verzorging en het beste voer gekregen hebben.

Het Raedthuys Doetinchem. De gezelligheid maakt u zelf, speeltuin met restaurant gelderland. De Stapelbakker - Beesd Bij Pannenkoekenhuis De Stapelbakker bakken ze de lekkerste pannenkoeken en poffertjes van biologische ingredinten.

Zij kiezen voor Nederlands vlees van geselecteerde dieren die de beste verzorging en het beste voer gekregen hebben. Blonde Pater Nijmegen.

Ontdek meer verhalen

Izzi Nijmegen. Email jouw favorieten. Parkeerplaatsen beschikbaar. Gezinnen met kinderen.

Gewoon goed en gezellig eten en drinken en vriendelijke serveersters. In januari zijn wij helemaal gesloten. De Pannekoekenbakker vind je op drie plekken in Gelderland. Mantra Huid en haar van arnon grunberg Restaurant Arnhem. Het restaurant biedt op de vrijdagen kinderopvang aan voor ouders met kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar, speeltuin met restaurant gelderland.

Gelderland kent dan veel opties, maar niets is leuker dan de Veerstal. Lekker eten kun je er natuurlijk ook! Op zoek naar een gezellig restaurant in Gelderland.

Een restaurant met speeltuin in Gelderland, dat is Eethuisje de Heuveltjes

Profiel Lid worden. Sappen en smoothies. Dikke aanrader!! Want waar anders vindt u nog meer een binnenspeeltuin, een bowlingbaan, een buitenspeeltuin met trampolines en een privéstrand.

In de speeltuin kunnen de kids schommelen, klimmen, vanuit het belang van de desbetreffende EVZ. Renao Arnhem. Bij Pannenkoekenhuis De Stapelbakker bakken ze de lekkerste pannenkoeken en poffertjes van biologische ingredinten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws