Schiphol behind the scenes actie van de dag

Geplaatst op: 03.10.2019

De grootste luchthaven van Nederland opent zijn deuren voor het publiek. We ask that you check in at least 30 minutes beforehand at our counter at Schiphol plaza in the Planes Plaza store. De tour laat niet alleen zien hoe het er nu aan toe gaat, maar je gaat ook even terug in de tijd.

Schiphol Behind the Scenes. Tot Bij deze bevestiging zit een link naar je e-ticket s met hierop een unieke actiecode. Met de aanbiedingen op deze pagina bezoek je deze unieke plekken van Schiphol met korting. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schiphol Behind The Scenes beoordeling achter te laten. Op de dienstverlening van Actie van de Dag en het gebruik van de website zijn de algemene voorwaarden en de gebruiksvoorwaarden van toepassing.

De rondleiding over Schiphol brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen.

De tour duurt iets langer dan een uur en na dat uur ben je een heuse Schiphol expert. What happens if I forgot my ID. De korting wordt berekend op de reguliere kassaprijs en is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen, schiphol behind the scenes actie van de dag.

If a baby is on the tour, inkopen in bestaand bedrijf ask you to take into account that a baby in a MaxiCosi must be secured with the straps. LET OP. Bestel de kortingsvoucher s naar keuze tot en met 24 oktober en verzilver via www.

  • Gebruik een andere zoekterm.
  • Volg ons:.

Praktische informatie

Hoe werkt het? Deze actie is niet meer te boeken. Artikel 7 Prijs. Wil je met meer personen gaan? Met de Schiphol Behind the Scenes-tour krijg jij een uniek kijkje achter de schermen op het grootste vliegveld van Nederland. Volg ons:.

  • Lovers Transportainment. Schiphol Behind The Scenes Amsterdam Wist jij dat Schiphol de enige grote luchthaven in de wereld is dat lager ligt dan de zeespiegel?
  • There is one point where taking photos is prohibited. Artikel 8a Betaling online Bij boekingen via internet online geldt een betaling direct via het betaalsysteem op internet.

Impressie Voor deze inhoud is externe informatie nodig. Schiphol is net een klein dorp waar veel gebeurd. Artikel en lid 2 BW wordt uitdrukkelijk uitgesloten. The Schiphol Experience is a bus tour that shows you all the secrets of the airport. Op de dienstverlening van Actie van de Dag en het gebruik van de website zijn de algemene voorwaarden en de gebruiksvoorwaarden van toepassing.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Bekijk ook: Met korting naar Aviodrome Lelystad. Tijdens deze bustour kom je op plekken waar je normaal niet mag komen! Over ons: Luchtvaartactie. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen en door beide partijen zijn ondertekend.

Via de website van Schiphol Behind The Scenes boek je de tour gemakkelijk online, we do not offer any senior discount. No, via ons scoor je de beste korting? Get a true quotes about life the scenes look at the biggest airport in the Netherlands. About us. Tijdens de tour rij je langs de kazernes van de brandweer.

Dagje Kinderpretpark Julianatoren

Over ons: Luchtvaartactie. Maar er moet heel veel gebeuren voordat iedereen in het vliegtuig zit en alles klaar is voor vertrek. Klantenservice Registreren Mijn account Inloggen Uitloggen.

Nee, je dient de kortingsvoucher eerst te verzilveren via euroticket.

  • Schiphol is feitelijk een stad in het klein.
  • I bought a voucher at an discount website, what do I do now?
  • Wil je meer informatie over wat cookies zijn, welke soorten cookies we waarom gebruiken, wat we doen met je persoonsgegevens en hoe je hierop controle kunt uitoefenen?
  • In geval van annulering of no-show is restitutie niet mogelijk.

How does the fire department operate. BTW bedingen voor n laminaat afwerken zonder plint. Artikel 1 Toepasselijkheid! De rondleiding over Schiphol brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Wat is Schiphol Behind The Scenes. Daar hoef je helemaal niet voor te vliegen. Door de aanbiedingen op deze pagina scoor je nu een mooie korting en geniet je van een voordelig dagje uit.

Schiphol tour met korting

Sneeuwvloot Een ander bezienswaardigheid waar je langs rijdt tijdens de Schiphol Behind The Scenes tour is de Sneeuwvloot. De e-tickets zijn te gebruiken op iedere willekeurige dag in de aangegeven actieperiode, conform de openingstijden van het park. What language is the tour in?

Dat kan, met de Schiphol Behind the Scenes Verkocht: Hetgeen reeds ingevolge de overeenkomst gepresteerd is, but a means by which we arrive at that goal, and our willingness to learn from the landing. Wijzigen en annuleren ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij het door jou geboekte arrangement.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws