Televisie aan de muur hangen

Geplaatst op: 04.10.2019

Hang je Curved TV aan de muur en geniet dankzij de kantelbare muurbeugel van een perfect beeld vanuit elke hoek. Je kunt er ook achter komen door de afstand tussen de schroefgaten achterop de televisie op te meten.

Bovendien bespaar je er ruimte mee. Klik dan hier. Kantelbare muurbeugels Kantelbare muurbeugels worden het vaakst gebruikt in de slaapkamer. Het is handig om vooraf een stuk karton, dat even groot is als de flatscreen TV, tegen de muur te houden.

De afmetingen van je tv Koop een tv-beugel die geschikt is voor de maat van jouw tv.

Draaibare tv-beugels Bij een draaibare tv-beugel kun je het tv-scherm naar links of naar rechts draaien! Voorbeelden van VESA-maten Bij de specificaties van de tv-beugels vind je de minimale en de maximale beeldschermdiagonaal waarvoor de beugel geschikt is, televisie aan de muur hangen.

Reactie op: 10 jaar Homecinema Magazine - win een Denon Hoe groter je tv is, hoe verder de bevestigingspunten uit elkaar zitten en hoe groter dus de VESA-maat is. Dan is de kans groot dat u in de verpakking standaard schroeven en pluggen aantreft.

Verzamel de materialen die je nodig hebt

Met jouw account kan je: Reageren op reviews. Zorg dat je niet een te kleine of te grote televisie aan de beugel hangt. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Bestel hier uw televisie muurbeugel. Login of registreer. Alles over onze service.

  • Sluit deze sidebar. Je kunt je kabels ook buiten de muurbeugel netjes weg werken met een kabelgoot.
  • Stap 4: hang de tv met het frame aan het systeem. Bekijk hele assortiment.

Keuzehulp Bose 5. Bij de specificaties van de beugel wordt ook het maximumgewicht aangegeven. Door gebruik te blijven maken van deze website, het analyseren van hoe de website wordt gebruikt door bezoekers teneinde de website te verbeteren, ojos azules y mirada inocente, een rijzende ster in het American football en een belangrijke cliлnt van Myron, roti of kebab. Gerelateerde berichten. Wilt u toch een televisie aan de muur hangen die kan roteren of kantelen?

In 6 stappen de juiste muurbeugel voor je tv

Deze zijn verticaal te kantelen. Het is belangrijk om pluggen en schroeven te gebruiken die geschikt zijn voor gebruik in een gipswand. Behalve dan aan de zijkanten, want het scherm loopt uiteraard gekromd naar binnen.

Heb je al een account. Het is natuurlijk belangrijk dat je een muurbeugel kiest die past bij de afmetingen en het gewicht van de televisie. Montage van de muurbeugel Na het bepalen van de kijkhoogte kun je aan de slag met de montage. Materialen verzamelen Frame bevestigen Gaten aftekenen Ophangsysteem bevestigen Televisie ophangen. Een muurbeugel ophangen is gemakkelijker dan je denkt, maar er zijn erg veel verschillende soorten beugels, televisie aan de muur hangen.

Een handige manier televisie aan de muur hangen de exacte hoogte te bepalen, wil je natuurlijk zeker van de juiste hoogte zijn? Voordat je gaten in je muur boort, is door de beugel los op de tv te plaatsen.

Klantenservice

Vervolgens meet je de afstand tussen de schroefgaten en de onderkant van de tv. Bekijk alle draaibare muurbeugels. Daarnaast zijn er ook stijlvolle flatscreen steunen verkrijgbaar die ook de kabels laten verdwijnen.

  • Winkels Klantenservice.
  • Veel draaibare muurbeugels zijn daarnaast ook te kantelen, waardoor je met een draai- en kantelbare muurbeugel altijd de ideale hoek kunt creëren.
  • Leg dan de waterpas op de tv, hang het scherm recht en draai de bouten vast.
  • Koop alleen beugels die bestemd zijn voor de afmetingen van jouw flatscreen TV.

Belangrijk is verder dat de muurbeugel krachtig genoeg is om jouw televisie te dragen. De grootte van de schroef is natuurlijk afhankelijk van het houten frame en het gewicht van de tv-beugel. De standaardregel televisie aan de muur hangen dat de onderkant van een flatscreen TV 50 tot 60 centimeter boven de grond hangt, televisie aan de muur hangen.

Close notification The website is in Dutch. Koop alleen beugels die bestemd zijn voor de afmetingen van jouw flatscreen TV. Misschien lukt het niet om de tv op deze hoogte te hangen. Dus jij wilt je TV ophangen aan de muur. In 4 stappen je tv en muurbeugel ophangen Je hebt een muurbeugel gekocht waarmee je jouw tv tegen de muur gaat hangen.

Hang een derde van het beeldscherm op ooghoogte

Vergeet de pluggen niet! Als uw wand niet is gemaakt van beton of steen is het belangrijk om te controleren hoe u uw tv-beugel dan wel moet installeren. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Eerder vertelden we je ook al over de ideale kijkafstand van je TV. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Voor de ideale hoogte plaats je de tv zo dat de ooghoogte vanaf je kijkpositie op tweederde van de hoogte van het scherm valt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws