Abstracte beelden van steen

Geplaatst op: 03.08.2019

Jeunesse Vrouwentors in opaal, geschikt voor buiten. Een symbolische weergave dat je belangrijke dingen in het leven vooral moet koesteren

Vera Gestileerde vrouwentors in citroenopaal, geschikt voor buiten. Het beeld ligt los op een houten sokkel omdat hij in meerdere posities mooi is. Jade Geabstraheerde vrouwentors in Braziliaans saponiet. Cube, 2 blokken marmer doorsneden met een plaat RVS. Een sieraad voor zowel buiten als binnen.

Robust beeld in speelse ronde basisvormen. De vorm is mede bepaald door de steen. De voet is van hout met daaroverheen aluminiumcement. Schoonheid door eenvoud; dit grote abstracte beeld weergegeven in een uitlopende curve. Abstracte beelden van steen grond wordt omhoog en opzij gedrukt voor de ontluikende nieuwe natuur.

Abstracte Beelden. Soms moet het wel het los maken van de stilte Het op drift gaan met beitel en steen Ook wind rukt takken af water vreet aan duin. Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, meer abstract.

Abstracte Beelden

Grass is gemaakt van RVS draad en aluminiumgaas. Dorma Liggende vrouwentors in speksteen Force Geabstraheerde tors. Isira Zittende vrouwenfiguur, vormgegeven in springstone. Steeds weer het vertrouwen vinden, dat er vanuit mijn handen iets ontstaat. Dit sculptuur is gehakt uit hardsteen. La grande Dame Harde steen met veel ijzerdeeltjes, waardoor een mooie tekening ontstaat! Steensoort Indiasche serpentijn.

  • Adam Geabstraheerde mannentors in Braziliaans saponiet.
  • Kopje op hoge pin van 1m. Geschikt voor buiten.

Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, dan doet ze 't weer. Adam Geabstraheerde mannentors in Braziliaans saponiet. V  is geplaatst op een granieten sokkel. Jade Geabstraheerde vrouwentors in Braziliaans saponiet. Braziliaans op houten sokkel. Excelsior Excelsior is gemaakt van een transparante albastknol.

Krachtige organische vorm welke tot recht komt in zowel exterieur als interieur Raindrop, geschikt voor buiten. Geplaatst in steun van gebogen RVS.

Draaierig is gemaakt van witte albast. Selene Geabstraheerde vrouwentors, steensoort Aziatisch saponiet. Grass is gemaakt van RVS draad en aluminiumgaas. Met een grootte van maar liefst 1 meter heeft u een imposante betekenisvolle decoratie binnen uw woonomgevingabstracte beelden van steen. Adam Geabstraheerde mannentors in Braziliaans saponiet.

Abstracte beelden

Goccia Organische vorm in opaal, geschikt voor buiten. Abstracte Beelden. Witte Albast op ronde metalen sokkel.

Steensoort: braziliaans op hoge houten sokkel. Toggle navigation Ada de Jonge - abstracte beelden! Twist Gestileerde tors in Aziatische serpentijn; geschikt voor buiten. Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, zowel buiten als binnen. Hera Klassieke vrouwentors uit zandsteen, abstracte beelden van steen. Juist door de geometrische en ronde vormen komen de abstracte beelden in bijna iedere sfeer of omgeving tot recht, meer abstract. Abstracte beelden van steen Geabstraheerde vrouwentors in Aziatisch serpentijn.

Lightning Dit kunstwerk bestaat uit drie onderdelen. Ellips is gemaakt uit een transparante albast knol en geplaatst op vrouwen met lang rood haar houten sokkel.

Beelden in steen, meer abstract

Vaak plaats ik mijn beelden op één of meerdere stalen staven om het ruimtelijk effect nog beter te accentueren. Soms is de vorm gebaseerd op de ruwe steen, soms is vooraf een vorm bedacht en geschetst. De grond wordt omhoog en opzij gedrukt voor de ontluikende nieuwe natuur. Sophia Vrouwenportret in witte albast.

Zien is gemaakt van bruine albast en geplaatst op een spiegel zodat de ruwe onderkant zichtbaar is. Geheel uit RVS op hardstenen voet. Beatrice Geabstraheerde vrouwentors in fruitserpentine.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws