Oz great and powerful cast

Geplaatst op: 04.10.2019

Filmposter op en. Je hebt Javascript uitgeschakeld, dit kan de ervaring met de website beïnvloeden.

Tegelijkertijd probeert hij ook een beter persoon te worden. Meld je nu gratis aan. Email adres:    optioneel. Dit is ook in het origineel zo en ik vermoed dat het in wel een iets groter 'wow' effect gehad moet hebben. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata. Anderen mogen mijn e-mailadres zien.

Info Verberg deze melding. Ze houd zich prima staande! Je verwacht Depp in de rol van Oz maar krijgt Franco. Michelle Williams! Filmposter op en. Het lot van de mensheid hangt aan een zijden draadje wanneer een meedogenloze prins een onstuitbaar leger van wezens optrommelt om ten strijde te trekken tegen de oz great and powerful cast.

Wanneer Oscar Diggs Franco , een onbezorgde goochelaar in het circus, door een tornado in het stoffige Kansas terecht komt in het kleurrijke land van Oz, denkt hij de loterij te hebben gewonnen
  • Verder amuseert de film wel en ziet alles er echt wel goed uit, zeker ook dat porseleinen meisje. Als hij dan overschakelt naar kleur, komt dit nog eens extra fel over.
  • Zach Braff. Web : Officiële website van de film Oz the Great and Powerful.

Abigail Spencer. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Eenmaal aangekomen blijkt roem en fortuin voor het rapen te liggen, totdat hij drie heksen ontmoet: Theodora Mila Kunis , Evanora Rachel Weiz en Glinda Michelle Williams. Onze selecties. Franco heeft duidelijk plezier in zijn rol als een wat arrogante nep goochelaar.

Victor Fleming begon zijn klassieker, inmiddels wereldberoemd vanwege het revolutionaire gebruik van Technicolor, op dezelfde manier. Waarschijnlijk was het budget voor de speciale effecten op of wisten ze het ineens niet meer.

  • Ze houd zich prima staande.
  • De film werd genomineerd voor 3 Golden Trailer Awards.

Oz: The Great and Powerful start in het klassieke formaat, in zwart-wit. James Franco. Tim Burtons versie van Alice in Wonderland is daar een goed voorbeeld van. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit die o…. Frank Baum.

'Oz' blijkt flink maatje te groot en sterk voor Halle Berry en Burt Wonderstone

Al snel beseffen ze dat ze niet weten waar ze aan zijn begonnen. Michelle Williams. Zowel een liefdevolle ode aan het origineel als een op zichzelf staand avontuur.

En eerlijk gezegd waren die best wel goed. Wanneer Oz, oz great and powerful cast, voortreffelijk - op bijna Johnny Depps- wijze gespeeld door James Franco via een tornado in de fantastische wereld terecht krijg je kleurbeeld.

Hij gebruikt zijn magische krachten met behulp van illusie en creativiteit en verandert zichzelf zo in de grote en krachtige tovenaar van Oz. Verder lezen. Over de prestatie van Kunis Visueel gezien is hij erg top?

Once Upon A Time... In Hollywood

Bruce Cameron o. Nyckel 5. Onze selecties. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Auteur : Afmelden om je profiel te wijzigen.

  • Geraadpleegd op 29 mei
  • Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen.
  • Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter.
  • Na de verwoestende gebeurtenissen van Avengers: Infinity War ligt het universum in puin.

Roem en rijkdom komen hem tegemoet, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App, totdat hij drie heksen tegenkomt: Theodora, oz great and powerful cast.

Fotogalerij "Oz the Great and Powerful" 8. Verder lezen Lees verder. Bekijk de nieuwste trailers, whether for business or pleasure! Franco heeft duidelijk plezier in zijn rol als een wat arrogante nep goochelaar. Kunis was eerst nog redelijk maar later gewoon slecht. De beschermer 3.

OZ The Great and Powerful 3D

Maar deze heks kan alleen maar hysterisch lachen en verschrikkelijk druk doen. De Amerika…. Tegelijkertijd probeert hij ook een beter persoon te worden. Verenigde Staten.

Het meest legendarische filmmonster is wakker en stevent rechtstreeks op New York City af. Kies een andere voorstelling. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit die o…. Dit was best leuk en zorgde ervoor dat ik deze ook weer eens opnieuw wil gaan bekijken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws