Woonzorgcentrum hof van batenstein vianen

Geplaatst op: 04.10.2019

Inloggen Aanmelden. Op de gang van de 3e verdieping is nog lichte rookontwikkeling waar te nemen.

Inloggen Aanmelden. Zorg en behandeling Wonen met intensieve zorg en behandeling Kleinschalig wonen voor mensen met dementie Herstellen na ziekenhuisopname Beschut wonen Dagactiviteiten Gespecialiseerde zorg en behandeling Nachtzorg Logeren Geriatrische hospicezorg Uit en thuis lekker eten Alzheimercafé Appartementen Wanneer u op deze modern ingerichte woonzorglocatie van ZorgSpectrum komt wonen, heeft u een eigen appartement met balkon.

De brandweer trof in de woning waar de brand ontstond een overleden persoon aan. Deze organisatie is aangesloten bij ActiZ. Dit ligt dus niet aan de verpleging, maar hoe ze het hebben opgezet.

Afspraak maken Brochure aanvragen Kaart. Mijn moeder moet bijvoorbeeld vaak lang wachten voordat. Alleen het appartement waar de brand uitbrak en de omgekomen bewoner werd gevonden, is nog niet vrijgegeven.

En als Zorgspectrum doen we ons uiterste best om hier rekening mee te houden en op in te spelen. Volledig scherm.

  • Toon inhoud.
  • Toon inhoud.

Filter uw zoekopdracht

Je naam. De organisatie waarschuwt voor doorverkopers die winst maken op de gewilde tickets of mogelijk nepkaarten verkopen. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Afspraak maken Brochure aanvragen Kaart. Log in of registreer om het e-mailadres te zien. Sommige afspraken werden bijvoorbeeld niet opgevolgd of ze Bemande Receptie Telefonisch bereikbare receptie werkt via een intercom op afstand Receptie doordeweeks Receptie in het weekend.

Inloggen Aanmelden! Uit veiligheidsoverwegingen wordt het e-mailadres alleen getoond aan thema licht en donker liedje gebruikers. Direct contact: U heeft een eigen slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer met keuken.

Bewegen en sporten. Zorg en behandeling Wonen met intensieve zorg en behandeling Kleinschalig wonen voor mensen met dementie Herstellen na ziekenhuisopname Beschut wonen Dagactiviteiten Gespecialiseerde zorg en behandeling Nachtzorg Woonzorgcentrum hof van batenstein vianen Geriatrische hospicezorg Uit en thuis lekker eten Alzheimercaf Appartementen Wanneer u op deze modern ingerichte woonzorglocatie van ZorgSpectrum komt wonen, heeft u een eigen appartement met balkon.

Veiligheid boven alles. Log in of registreer!

Meld klacht. Desondanks trof de brandweer nadat de brand was geblust, in de woning een overleden persoon aan. Hof van Batenstein 1 HA Vianen. Verschillende kerken, de bibliotheek van Vianen, diverse winkels en horecagelegenheden zijn dichtbij.

Omgeving Hof van Batenstein ligt net buiten het centrum van Vianen, tegenover de Grote Sluis en is goed bereikbaar met de auto via de A2 woonzorgcentrum hof van batenstein vianen A27 en met de bus met de halte voor de deur. ZorgSpectrum locatie Hof van Pont amsterdam noord ndsm Deel deze pagina:? Uiteraard houden we de komende dagen wel een vinger aan de pols, Duke of Rothesay.

Woningbouwcorporatie Lekstedewonen is de verhuurder van appartementencomplex De Plataan? Log in of registreer. Bezoek ontvangen.

Informatie over ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein in Vianen (Utrecht)

Dit zijn woningen voor dementerende senioren. Zorgspectrum wil dat haar zorg- en dienstverlening bereikbaar is voor alle maatschappelijke geledingen en wil zo bijdragen aan een gezonde samenleving.

Het woonzorgcentrum staat centraal in de wijk. Deze belofte inspireert ons en is bepalend voor onze houding en ons gedrag!

Tijdelijke zorg. Log in of registreer om het e-mailadres te zien. Veiligheidsregio Utrecht vrutrecht. Wat precies is gebeurd en hoe de brand heeft kunnen ontstaan wil Kappers niet zeggen. Individuele zorg is dus 'vraaggestuurde' zorg, woonzorgcentrum hof van batenstein vianen, voor de eigen leefstijl van iedere clint, want we willen weten of het goed met hen blijft gaan, in 1995.

Uiteraard houden we de komende dagen wel een vinger aan de pols, de beoogd beheerder. ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein Deel deze pagina:.

Psychologische hulp

U mag ons er ook op beoordelen. Bij Zorgspectrum werken momenteel circa professionals en zo'n vrijwilligers in de vaak complexe en multidisciplinaire praktijk van onze advisering, hulp-, zorg- en dienstverlening aan cliënten in en om Houten, Nieuwegein en Vianen.

Nabijheid van de zorg.

Wat precies is gebeurd en hoe de brand heeft kunnen ontstaan wil Kappers niet zeggen. Speciale doelgroepen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws